• E-book, direct leverbaar
9,99

Change the script (E-book)

echte verandering begint met een eigen verhaal

9789044972375
Theo Hendriks (Auteur)
Onderwerp: Leiderschap
E-book
EUR 9.99 9789044972375 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

De wereld vraagt voortdurend om mensen die verandering in gang zetten. En als ondernemer, bestuurder of manager wil jij daar graag een steentje aan bijdragen. Maar voor je het weet zijn jouw goede bedoelingen verpakt in gortdroge, abstracte plannen en saaie presentaties. En wordt weerstand enkel gepareerd met nog meer feiten, cijfers en uitleg, waardoor steeds meer mensen afhaken.



Dat kan anders. Door het roer drastisch om te gooien en jouw eigen verhaal over verandering te gaan vertellen. Dit boek leert je de fijne kneepjes van storytelling, waarmee je echte verhalen van vlees en bloed gaat maken die bol staan van verandering.



Boeiende verhalen waarmee je ‘het waarom’ volop tot leven weet te wekken. Inspirerende verhalen die vernieuwing stimuleren en veranderprocessen versnellen. Eigen verhalen waarmee je jouw publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen zult weten te raken.

Over de auteur

Theo Hendriks (Auteur)

Theo Hendriks is storyteller en partner bij Bex*communicatie. Daar richt hij zich op vraagstukken rond verandering, marketing en leiderschap. Het vertellen van het juiste verhaal speelt daarbij een belangrijke rol.

In de afgelopen jaren schreef Hendriks vele corporate stories en trainde hij ondernemers, bestuurders en managers in het krachtig vertellen van hun eigen verhaal. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Daarnaast verzorgt Theo regelmatig gastlessen, workshops en masterclasses.

Specificaties

Auteur(s) Theo Hendriks
ISBN 9789044972375
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 13-05-2014
Aantal bladzijdes 148