• E-book, direct leverbaar
14,99

Creatief visualiseren (E-book)

je diepste wensen vervullen met de kracht van je verbeelding

9789020213959
In Creatief visualiseren legt Shakti Gawain uit hoe je mentale beelden en affirmaties kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven in gang te zetten.
E-book
EUR 14.99 9789020213959 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Creatief visualiseren' is een wereldwijde bestseller van Shakti Gawain. Zij mag zonder twijfel geplaatst worden in het rijtje van spirituele leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Louise Hay en Oprah Winfrey. In 'Creatief visualiseren' legt Shakti Gawain uit hoe je mentale beelden en affirmaties kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven in gang te zetten. Met behulp van creatief visualiseren leer je onder andere om je energie in goede banen te leiden, hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten,je gezondheid kunt verbeteren en hoe je een diepe ontspanning kunt gaan ervaren.

Creatief visualiseren is geen 'vage' of ingewikkelde methode, iedereen die zich erin verdiept en er iedere dag een kwartiertje aan besteedt (zeker in het begin), kan het leren. Met behulp van de meditaties, affirmaties, ideeën en oefeningen in het boek van Shakti Gawain ben je snel op weg naar een positiever en ontspannen leven.

"Uit eigen ervaring weet ik dat Creatief Visualiseren je leven positief kan veranderen." - Oprah Winfrey

Wijzigen

Over de auteur

Shakti Gawain (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Shakti Gawain, Ingrid van der Wal, Rif Noorbeek
ISBN 9789020213959
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-06-2017
Aantal bladzijdes 138