De berg, dat ben jij (E-book)

Stop met zelfsabotage en open je wereld

9789043925747
Brianna Wiest leert je hoe je kunt stoppen met zelfsabotage en het pad van mogelijkheden kuntinslaan, op weg naar het leven dat je werkelijk wilt leiden.
E-book
EUR 9.99 9789043925747 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

‘De berg, dat ben jij’ gaat over zelfsabotage, over jezelf weerhouden van wat je eigenlijk wilt. Waarom en wanneer we het doen, en vooral: hoe we ermee kunnen stoppen – voor altijd.De berg wordt vaak gebruikt als metafoor voor grote, onmogelijke uitdagingen. Misschien weet je wat jouw berg is. Misschien is het verslaving, gewicht, relaties, werk, motivatie, of geld. Misschien weet je dat niet. Misschien is het een vaag gevoel van angst, lage eigenwaarde, of een algemene ontevredenheid. Je berg is dat wat staat tussen jou en het leven dat je echt wilt leiden.Brianna Wiest leert je hoe je de berg kunt beklimmen door trauma’s te verwerken, veerkracht op te bouwen en goed voorbereid te zijn op de klim. Geen berg is te hoog. Het is uiteindelijk niet de berg die je de baas moet worden, maar jezelf.

Brianna’s inzichten over zelfsabotage, emotionele intelligentie en transformatie zijn van onschatbare waarde en komen prachtig tot uitdrukking in haar boek. - Nicole LePeraBrianna Wiest is een van mijn favoriete auteurs. ‘De berg, dat ben jij’ gaat veel mensen helpen. - Yung Pueblo

Over de auteur

Brianna Wiest (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Brianna Wiest
ISBN 9789043925747
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-10-2022
Aantal bladzijdes 128