• E-book, direct leverbaar
9,99

De karakterman (E-book)

een nuchtere kijk op de mannelijke lifestyle

9789044974102
E-book
EUR 9.99 9789044974102 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

* Hoe kom ik van dat buikje af zonder op dieet te gaan?
* Hoe houd ik het spannend tussen de lakens en hoe bezorg ik hem of haar het meest intense hoogtepunt?
* Hoe beëindig ik een vriendschap die al tijden meer energie kost dan oplevert?
* Hoe krijg ik weer lol in mijn baan?
* Waarom val ik steeds op de verkeerde types?
* Hoe combineer ik al mijn verschillende ambities binnen en buiten mijn werk?
* Wat kan ik doen om (bijna) elke ochtend uitgerust naast mijn bed te staan?

Allemaal praktische vragen waar mannen mee zitten, maar zelden over praten. Dat is zonde. Want iedere man heeft er wat aan om zich zo nu en dan bezig te houden met zijn gezondheid en met zijn functioneren in het dagelijks leven. En om daarbij karakter te tonen wanneer dat nodig is om zijn lifestyle vol te houden of aan te passen. In De karakterman laten Stephan van Duin en Jop de Vrieze zien hoe ook jij je kunt ontwikkelen op de belangrijkste vlakken van je leven: slaap en ritme, werk en ontplooiing, lichaam en beweging, vrienden en familie, eten en drinken en lust en liefde.

Over de auteur

Stephan van Duin (Auteur)

Jop de Vrieze (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Stephan van Duin, Jop de Vrieze
ISBN 9789044974102
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 31-05-2016
Aantal bladzijdes 286