De kracht van empathie (E-book)

Zacht durven zijn in een harde wereld

9789000375059
E-book
EUR 12.99 9789000375059 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Empathie is geen zwakte, het is juist je kracht


Dit boek laat de positieve kant van gevoeligheid zien. Want deze eigenschap, net als vriendelijkheid en mededogen, wordt vaak gezien als minderwaardig. Maar is dit wel terecht? New York Times-bestsellerauteur Anita Moorjani laat je in De kracht van empathie zien dat juist deze eigenschappen jou uniek maken en van grote waarde zijn. Ze vertelt hoe empathische eigenschappen op een positieve manier ingezet kunnen worden en laat zien hoe je om kunt gaan met de valkuilen en obstakels. Het gaat over jezelf uitspreken, jezelf respecteren en van jezelf houden. Aan de hand van persoonlijke anekdotes, inzichten van andere empaten, meditaties en mantra’s laat dit boek de positieve kant van gevoeligheid zien.


De kracht van empathie is een inspirerend boek waarmee je jouw empathische gaven kunt gebruiken in de harde wereld van vandaag.


Anita Moorjani werkte jarenlang in het zakenleven tot ze in april 2002 te horen kreeg dat ze terminale kanker had. Haar bijzondere genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd, en daarover schreef ze haar eerste boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen. Moorjani is sindsdien bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring.


'Moorjani legt uit wat de nieuwe betekenis van "sterk" is.' Marianne Williamson, auteur Terugkeer naar liefde


'Veel empaten hebben geen idee dat ze empaten zijn – dit inzichtelijke en praktische boek zal hen helpen zichzelf te herkennen en hun betekenis in de wereld te laten zien.' Eben Alexander, neurochirurg en auteur Na dit leven


'Anita Moorjani geeft ons de kennis en tools om een zinvoller leven te leiden. Dit boek is voor iedereen die moedig genoeg is om te echt voelen.' Dr. Joe Dispenza, auteur Jij bent de placebo

Over de auteur

Anita Moorjani (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Anita Moorjani
ISBN 9789000375059
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 24-03-2021
Aantal bladzijdes 256