De kracht van het nu in de praktijk (E-book)

9789020213638
Eckhart Tolle (Auteur)
<p>Met <em>De kracht van het Nu in de praktijk</em>, gebaseerd op de bestseller <em>De kracht van het Nu</em>, kun je heel gemakkelijk Tolles advies in de praktijk brengen.</p>
Onderwerp: Balans & Energie
E-book
EUR 9.99 9789020213638 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

In zijn bestseller De Kracht van het Nu laat Eckhart Tolle zien hoe je bewuster en gelukkiger kunt leven door je over te geven aan het Nu. De kracht van het boek schuilt in de eenvoud: alles is er al in het Nu. Als je je hiervan bewust wordt, zul je ook in staat zijn je te bevrijden van je denken en je ego los te laten.Met dit inspirerende boekje, gebaseerd op De Kracht van het Nu, wordt het makkelijker om Tolles advies in de praktijk te brengen. Het boekje biedt praktische aanwijzingen en oefeningen waarmee je steeds beter zult leren om in het Nu te leven.Behalve de opdrachten en oefeningen bevat dit boek ook een aantal passages uit het oorspronkelijke werk om je te herinneren aan bepaalde ideeën en concepten en om te dienen als leesboek waardoor je elke dag aan die concepten kunt werken. Er valt niets te bereiken. Alles is er al, in het Nu.

Over de auteur

Eckhart Tolle (Auteur)

Eckhart Tolle werd geboren in Duitsland, waar hij tot zijn dertiende woonde. Na zijn studie in Londen werd hij wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Cambridge. Op zijn negenentwintigste maakte hij een diepe spirituele omslag mee. Vanaf dat moment tracht hij zijn transformatieproces te integreren en te verdiepen tijdens een intense reis naar binnen. De laatste tien jaar is hij werkzaam als counselor en spiritueel leraar. Hij woont tegenwoordig in Vancouver.

Specificaties

Auteur(s) Eckhart Tolle, Peter Roelofsen
ISBN 9789020213638
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-11-2016
Aantal bladzijdes 120