De kracht van ondernemersdochters (E-book)

Wat opgroeien in een ondernemersgezin je brengt

9789493202191
E-book
EUR 14.95 9789493202191 14,95
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Opgroeien in een ondernemersgezin heeft impact op wie je bent.


Je voelt het aan alles. Hoe je in het leven staat. Hoe je met veel energie en enthousiasme dingen aanpakt en kansen ziet. Hoe je doorgaat tot je erbij neervalt, hard bent voor jezelf en voor anderen, en je vreselijk opwindt over mensen die de kantjes er vanaf lopen.


Opgroeien in de zaak van je ouders - de winkel, de fabriek, de boerderij, het restaurant of de kwekerij. Het geeft je een brede set aan persoonskenmerken en kwaliteiten. Plus de bijbehorende valkuilen en uitdagingen. Vaak kom je hier pas achter als keuzes voor beroep of bedrijfsopvolging al zijn gemaakt. Wat als je je hier meer bewust van bent? Welke mogelijkheden biedt dat dan? Ontdek de twaalf kenmerken die jou als ondernemersdochter typeren - en ga ermee aan de slag.


Dit boek is een feest van herkenning voor alle ondernemersdochters. En een heerlijk boek voor iedereen die met zo'n ondernemersdochter samenwerkt of samenleeft.


Met dank aan de ervaringen en verhalen van 100+ ondernemersdochters.


Heidi Los (1969) groeit op als dochter van een vijfde generatie ondernemer, naast de smederij en gasopslag van Vis Waddinxveen. Ze is loopbaancoach voor internationals en verzorgt cultuurtrainingen voor groepen en teams.


Marcella Bos (1963) groeit op als oudste dochter bij Woninginrichting Kooyman in Waddinxveen. Ze begeleidt ondernemende mensen en teams bij het realiseren van hun dromen en ambities. Marcella is coauteur van het boek Events & Beleven (2008).

Over de auteur

Heidi Los (Auteur)

Marcella Bos (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Heidi Los, Marcella Bos
ISBN 9789493202191
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Wardy Poelstra Projectmanagement
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-12-2022
Aantal bladzijdes 224