De sweet spot van leiderschap (E-book)

Waar visie, autonomie en motivatie samenkomen

9789047015857
Wat als je persoonlijk leiderschap, gedeeld leiderschap en empowering leiderschap samenbrengt? Dan kan iedereen vanuit eigen kracht optimaal samenwerken en daar profiteren bedrijf en werknemer van.
E-book
EUR 14.99 9789047015857 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

In De sweet spot van leiderschap brengen Peter Nientied en Jantien Martin leiderschap naar een hoger niveau, waarmee complexe vraagstukken in veranderende omstandigheden in goede banen geleid kunnen worden. Enerzijds zijn een duidelijke visie en strategie nodig, anderzijds vraagt het om meer autonomie in de uitvoering, voor meer slagkracht en flexibiliteit.
Peter Nientied en Jantien Martin hebben een leiderschapsmodel ontwikkeld gebaseerd op een alternatieve kijk op leiderschap, met zelfleiderschap als basis, ondersteund door empowering leidinggevenden die verantwoordelijkheden en zeggenschap delegeren om gedeeld leiderschap in teams te stimuleren. Daar waar zelfleiderschap, empowering leiderschap en gedeeld leiderschap samenkomen, ontstaat een vliegwiel.
Dit is de sweet spot van leiderschap. Hoe je de sweet spot van leiderschap benadert, wordt met aansprekende voorbeelden en praktische stappen uitgelegd. Door aan de slag te gaan met de inzichten en strategieën uit dit boek wordt het leiderschap meer gedeeld en nemen het werkplezier, de autonomie en de motivatie toe, en het succes van de organisatie.

Over de auteur

Peter Nientied (Auteur)

Jantien Martin (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Peter Nientied, Jantien Martin
ISBN 9789047015857
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 18-11-2021