• E-book, direct leverbaar
9,99

De taal van de vrede (E-book)

Wat je nu zegt verandert jouw wereld

9789020215229
Marshall B. Rosenberg (Auteur)
De internationaal bekende vredestichter, mediator en psycholoog Marshall Rosenberg toont ons hoe we vrede kunnen brengen door de taal van de vrede te spreken.
E-book
EUR 9.99 9789020215229 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

De internationaal bekende vredestichter, mediator en psycholoog Marshall Rosenberg toont ons hoe we vrede kunnen brengen door de taal van de vrede te spreken. Als je de oefeningen doet, leer je zelf geweldloos en effectief te communiceren, zodat er meer vrede ontstaat in jezelf en je omgeving.
Het is bij Geweldloze Communicatie belangrijk dat we onze gevoelens, behoeftes en verzoeken op zo'n manier verwoorden, dat ze een geschenk zijn. Ze zijn een geschenk omdat de ander nu weet wat er in ons leeft en kan gaan geven, wat ieder mens in wezen heerlijk vindt. We leren luisteren naar de gevoelens en behoeftes achter de uitspraken van andere mensen.

'De taal van de vrede spreken is de meest effectieve manier die ik overal ter wereld – in onze relaties, in gezinnen met grote problemen, in disfunctionele bureaucratieën en in door oorlog verwoeste landen – heb toegepast om tot een vreedzame oplossing van een conflict te komen. De taal van de vrede spreken door het model van Geweldloze Communicatie toe te passen, biedt ons de kans om de ernst van conflicten te verminderen of ze op te lossen.' - Marshall B. Rosenberg

Over de auteur

Marshall B. Rosenberg (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Marshall B. Rosenberg, Philip Baumgarten
ISBN 9789020215229
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 06-11-2018
Aantal bladzijdes 117