HOE-boek voor de coach (E-book)

tips, modellen en vragen voor werkgerelateerde, individuele coaching

9789462723962
Uitdagend boek voor elke coach, boordevol mogelijke interventies in een coachtraject.
Onderwerp: Trainen & Coachen
E-book
EUR 28.00 9789462723962 28,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt ze in staat stellen met kracht en vertrouwen een eigen koers te bepalen. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Dit boek helpt je als je wilt weten hoe je een specifieke interventie (nog beter) inzet. Of als je een ingang zoekt bij een specifiek thema, zoals omgaan met weerstand, aansluiting zoeken of zorgen voor transfer.

Dit HOE-boek voor de coach is een van de bestverkochte coachboeken in Nederland. Het wordt gebruikt door verschillende coachopleidingen, en is een praktisch naslagwerk voor iedereen die coacht of aan zijn eigen ontwikkeling werkt. De maar liefst 33 HOE's bevatten naast een korte introductie van het thema voorbeelddialogen, vragen(lijsten) en gespreksmodellen. Voorbeelden van thema's zijn: Hoe confronteer je? Hoe speel je in op stress? Hoe werk je met polariteiten, of aan perspectiefverbreding? Of: hoe doe je niks?

De basis is een stevige visie op coachen. Ook vind je er het profiel van een professionele coach. De onderscheidende kracht van het HOE-boek is dat het een breed inzetbaar coachboek is. Het beperkt zich niet tot één richting, en het spreekt ook geen voorkeur uit. Jij als coach kiest wat past bij de gecoachte, diens coachvraag en bij jou als coach.

Over de auteur

Joost Crasborn (Auteur)

Joost Crasborn werkt als coach en trainer vanuit zijn bedrijf Crasborn Coaching.
Bekijk alles van Joost Crasborn

Ellis Buis (Auteur)

Ellis Buis is neerlandicus, senior trainer en coach.
Bekijk alles van Ellis Buis

Specificaties

Auteur(s) Joost Crasborn, Ellis Buis
ISBN 9789462723962
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 02-01-2024
Aantal bladzijdes 312