• E-book, direct leverbaar
15,99

Hoe coach ik mijn team? (E-book)

- en het team zichzelf!

9789462721678
Praktisch Hoe-boek om elk team te versterken.
Onderwerp: Leiderschap
  • Praktisch Hoe-boek om elk team te versterken
  • Van de auteur van de bestseller Hoe-boek voor de coach
  • Hands on, en direct toepasbaar in de praktijk
E-book
EUR 15.99 9789462721678 15,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Teams kunnen een enorme bron van energie zijn. Als het een team lukt om die energie te mobiliseren, is dat geweldig. Er kan een collectieve ambitie en kracht uit voortkomen die je alleen nooit kunt bereiken.

Maar teams en relaties zijn ook zeer complex. De verschillen kunnen veel kracht genereren maar ook blokkeren en frustreren. Samenwerken in teams vraagt dan ook voortdurend veel aandacht. En start altijd met de vraag wat de meerwaarde is om samen te werken. Want als die meerwaarde er niet of nauwelijks is, is het verstandig om de samenwerking te beperken of er zelfs niet aan te beginnen.

In zijn nieuwste boek zet Joost Crasborn een stevige visie neer op het coachen van je team. En hij biedt veel ingangen om samen teamambitie en teamkracht vrij te maken. In het boek staan HOE’s centraal. Hoe werken met potentieel? Hoe de collectieve ambitie vrijmaken als motor voor verbinding en beweging? Hoe confronteren en doorpakken? Hoe omgaan met tegenstellingen en weerstand? Hoe resultaatgericht werken?

Hoe coach ik mijn team? En mijn team zichzelf! is praktisch, en gericht op wat kan bijdragen aan wat werkt. Laat je verleiden en inspireren. Ook door de ‘denk & doe acties’ waar veel onderdelen mee eindigen. Doe wat werkt, bijvoorkeur ook voor de lange termijn, en wat bij jou en je team past.

Het boek is geschreven voor de leidinggevende van een team die zijn team wil versterken maar zeker ook voor al die teams en teamleden die zelf, samen met hun leidinggevende, hun zelflerend en zelfsturend vermogen willen vergroten.

Over de auteur

Joost Crasborn (Auteur)

Joost Crasborn werkt als coach en trainer vanuit zijn bedrijf Crasborn Coaching
Bekijk alles van Joost Crasborn

Specificaties

Auteur(s) Joost Crasborn
ISBN 9789462721678
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-11-2018
Aantal bladzijdes 339