• E-book, direct leverbaar
12,99

Ik kwam, sprak en overwon (E-book)

9789058715555
Presenteren met stijl, flair en passie.
Onderwerp: Communicatie & Presentatie
  • Presenteren met stijl, flair en passie
  • Met actuele voorbeelden van sprekers als Obama en Wilders
  • Nooit meer opzien tegen spreken in het openbaar
E-book
EUR 12.99 9789058715555 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Er zijn momenten in het leven die je onuitwisbaar maakt door een bijzondere toespraak. De inaugurele toespraak van Obama bijvoorbeeld of I had a dream van Martin Luther King. Maar dichter bij huis kun jij dat ook: een bruiloft, een jubileum of een afscheid onvergetelijk maken met bijzondere woorden, of zakelijk de show stelen met een presentatie die staat. Want dat onder de knie krijgen is helemaal niet zo’n ver-van-mijn-bed-show als je misschien denkt …

In Ik kwam, sprak en overwon leer je op een heel begrijpelijke manier hoe je als spreker een onvergetelijke indruk maakt op je toehoorders door stijl, flair en passie. Jeu Consten, zelf een ervaren spreker, behandelt alles wat je daarvoor nodig hebt: ademhalings- en stemtechnieken, een eigen stijl, omgaan met lastige situaties (onwillig publiek, kletsers, critici), noem maar op. Zelfs de improvisatiekunstenaars onder ons geeft het boek nuttige tips en handige oefeningen!

webinar van Jeu Consten


Bekijk de gratis webinar van Jeu Consten over presentatiekunst - klik hier

Over de auteur

Jeu Consten (Auteur)

Jeu Consten studeerde andragogiek. Na zijn studie werkte hij als docent-onderzoeker bij de afdeling Persoonlijkheidsleer van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Sinds 1990 werkt hij als presentatietrainer bij Schouten & Nelissen en vanaf 2010 heeft hij zijn eigen bureau: Presentatiekunst.
Bekijk alles van Jeu Consten

Specificaties

Auteur(s) Jeu Consten
ISBN 9789058715555
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 31-05-2012