• E-book, direct leverbaar
8,99

Kleintje feedback (E-book)

geven en ontvangen

9789058718884
Annemieke Nijman (Auteur)
Laat zien hoeveel beter het is om mét elkaar te praten, in plaats van over elkaar.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie
  • Laat zien hoeveel beter het is om mét elkaar te praten, in plaats van over elkaar
  • Met veel herkenbare voorbeelden
E-book
EUR 8.99 9789058718884 8,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Feedback voorkomt irritaties en conflicten, creëert begrip, versoepelt de samenwerking, vergroot het werkplezier en verbetert het functioneren. Alle reden dus om feedback geven en ontvangen goed onder de knie te krijgen, zou je zeggen. Maar hoe komt het dan toch dat de meeste mensen het o zo lastig vinden om goed met feedback om te gaan? Met Kleintje feedback is dat voorgoed verleden tijd.

Na het lezen van dit boekje voel je je gesterkt om meer te doen met feedback. Je hebt onderzocht wat je ervan weerhoudt om feedback te geven of te vragen, je krijgt manieren aangereikt om feedback op een goede manier te brengen, en je gaat actief momenten en situaties opzoeken waarin je (nog meer) gaat experimenteren met feedback. Zo kunnen mensen in hun organisatie laten zien hoe het ook kan: samen praten over gedrag. Om te groeien en bij te dragen aan een open en eerlijke bedrijfscultuur.
 

Over de auteur

Annemieke Nijman (Auteur)

Drs. Annemieke Nijman (1969) van Op het Balkon is een ervaren gedragscoach en bemiddelaar/mediator. Zij begeleidt individuen en teams. Annemieke is gefascineerd door gedrag en geboeid door conflicten.

In al haar werk wil Annemieke mensen op een plezierige manier prikkelen en ‘uitdagen’ om: naar zichzelf te kijken, de regie te pakken, zich uit te spreken, in actie te komen, problemen aan te pakken, te experimenteren etc. Ze koppelt in haar werk scherpe observaties aan doeltreffende interventies, met gevoel voor mensen en de nodige portie humor. Haar stijl is uitnodigend en direct (betrokken confronterend), met veel ruimte en oprechte aandacht voor de ander. Annemieke inspireert anderen graag tot beweging. Meer informatie: www.ophetbalkon.nl

Specificaties

Auteur(s) Annemieke Nijman
ISBN 9789058718884
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 08-01-2014
Aantal bladzijdes 40