• Op werkdagen vr 21.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven 20,-
Laat los (E-book)

Laat los (E-book)

5 1 5
 • Ruimte voor alles wat je denkt en voelt
 • Zeer laagdrempelig en toegankelijk geschreven
 • Van de auteur van het succesvolle Leef! en Denk wat je wilt, doe wat je droomt
E-book
7,99
 • Direct leverbaar
 • Gratis verzending boven 20,-
Paperback

Samenvatting

Vrijwel alles in het leven heeft een keerzijde. Tegenstrijdigheden als mooi-lelijk, dik-dun, samen-alleen, denken-doen of verstand-gevoel horen gewoon bij elkaar. Het ene bestaat bij de gratie van het andere, ze kunnen niet zonder elkaar. Het leven is prachtig, maar ook negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en twijfels maken er deel van uit. Niet alles is rozengeur en maneschijn.

Ja, nogal wiedes, zul je misschien denken. Maar hoe komt het dan dat toch zoveel mensen blijven worstelen met thema's als onafhankelijkheid-verbondenheid, angst-lef, mooi-lelijk, jong-oud, dik-dun, et cetera?

Tegenstrijdigheden in everwicht brengen

Auteur Gijs Jansen vindt dat we op moeten houden met onszelf voor de gek te houden en dat het de hoogste tijd is om te beginnen met leven. In Laat los geeft hij je een aantal praktische handvatten om een balans te creëren tussen je innerlijke tegenstrijdigheden. De truc is synergie te creëren tussen de dingen die je wilt en de dingen waar je bang voor bent. Accepteren dat ook negatieve gedachten en gevoelens bij jou horen en dat deze je leven verrijken. Want zonder lelijk geen mooi, zonder oud geen jong en zonder angst geen lef.

Een boek voor piekeraars en dromers, voor mensen die heel veel willen maar vaak blijven hangen in gedachten. Dit boek helpt je om uit je hoofd, en in het leven te stappen.

In dit boek verwijst Gijs Jansen naar zijn website: www.denkwatjewilt.nl. Deze website is helaas niet meer beschikbaar. Download de oefeningen hier (instapartikel simplify life) en hier (acceptatie).

Over de auteur

Gijs Jansen

Gijs Jansen is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij Seetrue mindfulnessopleidingen. 
Bekijk alles van Gijs Jansen

Reviews

Schrijf zelf een review
5 1 5

Lezersrecensies

|
Petra Boersma
25/11/09 20:15:32
Goed boek. Praktische tips / oefeningen. Veel aha en jaah momenten. In de praktijk toepassen blijft een uitdaging, maar het geeft een goede richting en zet je weer terug op het juiste spoor als je het weer even kwijt bent.

Geraldine Brandsma
11/12/10 19:08:28
Verreweg het beste zelfhulpboek dat ik tot nu toe gelezen heb. Als je je innerlijke strijd wilt staken en wilt beginnen met bewust en gepassioneerd leven, dan is dit boek een absolute aanrader!

Cisca Stasse
1/7/11 22:13:34
Erg goed, boek, waar je het beste even de tijd voor kunt nemen. Met sommige hoofdstukken ben je even ana het soeien omdat het je een heel andere zienswijze geeft. Voor mij heeft het veel gedaan om te leren hoe ik mijn negatieve gedachten kan accepteren. Het zijn maar gedachten en zeggen niets over je als persoon. Blijft oefenen, maar het boek heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Prettig geschreven, het voelt of de auteur zich tot jou richt.

Ellen Hofst
15/1/10 15:01:58
Inspirerend en praktisch boek. Leest makkelijk en voorzien van voorbeelden en situaties die tot de verbeelding spreken. Praktische oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan. En stap voor stap kom je dichter bij de kern.

Ellie Overgaauw
25/11/09 15:59:22
Een goed, werkzaam en handzaam boek. Veel voorkennis is niet nodig. Het boek laat je eenvoudig je eigen sterke en zwakke plekken zien, maar biedt ook een oplossing om op een goede manier los te laten en meer jezelf te zijn...
Lees meer

Specificaties

 • Auteur(s)Gijs Jansen
 • ISBN9789058716637
 • UitvoeringEbook
 • TaalNederlands
 • Verschijningsdatum28-07-2010
 • Afmetingen x x
 • UitgeverijUitgeverij Thema
 • Aantal bladzijdes131
Copyright 2020 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij