Positieve intelligentie (E-book)

Reken af met je saboteurs en benut je ware kracht

9789462722989
Positieve intelligentie is de baanbrekende wetenschappelijke methode die je helpt om af te rekenen met je eigen innerlijke saboteurs.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap, Balans & Energie
  • New York Times bestseller
  • In slechts 21 dagen voorbij het kantelpunt: betere prestaties en meer voldoening van je werk
  • Baanbrekende wetenschappelijke methode die wereldwijd wordt toegepast
E-book
EUR 21.00 9789462722989 21,-
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Slechts twintig procent van alle teams en individuele medewerkers bereikt zijn ware potentie. Hoe kan dat? En hoe zorg je dat je die van jou bereikt?
 
De meeste pogingen om prestaties te verbeteren lopen op niets uit. Vraag je je weleens af waarom nieuw aangeleerde (management)technieken zo snel weer verdrongen worden door oude gewoontes? Waarom retraites of heidagen alleen tot tijdelijke verbetering leiden? Of waarom het geluksgevoel van successen zo vluchtig is? En waarom blijven knagende angsten en onzekerheden toch steeds weer de kop op steken?
 
Het antwoord is: sabotage. Je brein is niet alleen je beste vriend, maar ook je grootste vijand. Het herbergt verborgen saboteurs die verantwoordelijk zijn voor allerlei tegenslagen en hardnekkige patronen. Dat kan anders.
 
Met positieve intelligentie kun je je saboteurs effectief ontmantelen en kom je voorbij het kantelpunt dat tot blijvende verbeteringen in prestaties én tevredenheid leidt. Positieve intelligentie is de baanbrekende wetenschappelijke methode die het percentage van de tijd dat je brein als je vriend fungeert meet en verbetert. De hulpmiddelen en technieken in dit boek combineren het beste van neurowetenschappen, positieve psychologie, organisatiekunde en coaching. Ze zijn aangevuld met de ervaringen van honderden gecoachte CEO’s en hun leiderschapsteams. De methode is zo ontwikkeld en getoetst dat het prima in te passen is in je drukke leven. Met sommige oefeningen ervaar je al na tien seconden resultaat.
 
Dit boek geeft je:
  • Inzicht in jouw verborgen innerlijke vijand en hoe je jouw saboteurs herkent.
  • Jouw eigen positieve-intelligentiescore (PI-score), en die van je team.
  • Munitie om je saboteur(s) te verzwakken en je motivator(s) te versterken.
  • Technieken om de ‘spieren’ van je brein te ontwikkelen en zo je ware mentale kracht te benutten.

Over de auteur

Shirzad Chamine (Auteur)

Shirzad Chamine is auteur van NYT bestselling book Positive Intelligence. Daarnaast is Shirzad Chamine voormalig CEO van CTI, de grootste coach-trainingsorganisatie ter wereld. 
Bekijk alles van Shirzad Chamine

Specificaties

Auteur(s) Shirzad Chamine
ISBN 9789462722989
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 08-06-2021
Aantal bladzijdes 224