• E-book, direct leverbaar
12,99

Tango van de ikken (E-book)

- Voice dialogue in relaties

9789462721326
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Inspiratie & Motivatie
  • Gebruik Voice Dialogue voor het onderhoud en verbeteren van je relatie
  • Vervolg op de bestseller Ik (k)en mijn Ikken
  • Een nieuwe verfrissende kijk op relaties
E-book
EUR 12.99 9789462721326 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Krijg inzicht in jezelf met Voice Dialogue

Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft verschillende kanten, subpersonen, ikken, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Dat is het uitgangspunt van Voice Dialogue, een theorie die veel gebruikt wordt om inzicht in jezelf te krijgen. En die ook heel goed gebruikt kan worden om op een heel nieuwe manier naar relaties te kijken: je neemt je ikken immers mee in je relatie met de ander. Die ikken bepalen op een zeker moment tot wie je je aangetrokken voelt, en tot wie juist niet.

De rol van de ikken in een relatie

In haar nieuwste boek de Tango van de ikken gaat Berry Collewijn dieper in op de interactie van de ikken in de (intieme) relatie en verduidelijkt ze welke subpersonen daarin een rol spelen. In het boek wordt ook uitgelegd waarom je zo kwetsbaar in deze interactie bent en hoe je dat kunt hanteren. Met dit inzicht kun je op cruciale momenten een nieuwe vorm in de relatie zoeken en zo weer een liefdevolle band creëren. Bovendien krijg je praktische handvatten om dat in effectief gedrag om te zetten.

Voor nieuwe en bestaande relaties

De Tango van de ikken is geschreven voor iedereen die een bestaande relatie wil verdiepen, een nieuwe relatie wil aangaan of een uitgedoofde relatie nieuw leven in wil blazen. De inhoud is zeker ook van toepassing op (werk-)relaties in het algemeen.

Over de auteur

Berry Collewijn (Auteur)

Berry Collewijn, co-auteur van Ik (k)en mijn ikken, geeft sinds 1995 opleidingen Voice Dialogue aan coaches en trainers in Amsterdam.
Bekijk alles van Berry Collewijn

Specificaties

Auteur(s) Berry Collewijn
ISBN 9789462721326
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-01-2018