• E-book, direct leverbaar
12,99

Training 2.0 (E-book)

- De zes onmisbare elementen voor een succesvolle training

9789462721760
Daag jezelf en je deelnemers uit met een high impact training.
  • Daag jezelf en je deelnemers uit met een high impact training.
  • De zes onmisbare elementen voor een succesvolle training
  • Voor vrijwel iedere doelgroep en training, met talloze praktijkvoorbeelden
E-book
EUR 12.99 9789462721760 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

We weten steeds meer over hoe we leren. En we zijn allemaal gewend geraakt aan het snel verwerken van allerlei visuele en digitale informatie. Maar onze trainingen en opleidingen zien er soms nog precies hetzelfde uit als tien jaar geleden. Hoogste tijd voor trainers om hun didactiek weer eens onder de loep te nemen!

Uitdagen met high impact training

Ons brein ontwikkelt zich iedere dag; dit stopt pas als we geen hartslag meer hebben. In een training geef je die ontwikkeling een extra impuls. Training 2.0 daagt jou als trainer, maar ook je deelnemers uit om te trainen als sporters. Net als bij sport kun je kiezen voor high impact training: wie veel inspanning levert, en soms wat risico’s neemt, mag veel resultaat verwachten. Natuurlijk zorg je ook voor de veiligheid. En voor verrassing en actie, om iedereen scherp te houden. Door als trainer zelf het enthousiaste rolmodel te zijn en door je deelnemers een pittige uitdaging te bieden zorg je voor uitzonderlijk krachtige, effectieve en aansprekende trainingen.

Voor alle doelgroepen en trainingen

In Training 2.0 worden zes elementen, samengevoegd in de letters IMPACT, systematisch doorlopen en voorzien van talloze praktijkvoorbeelden. Omdat deze methode expliciet rekening houdt met alle soorten intelligentie en steeds differentieert in de werkvormen, is het mogelijk om deze methode toe te passen op vrijwel alle doelgroepen en trainingen. Met de in dit boek beschreven methode geef je gegarandeerd een training die staat als een huis én gaan jij en je deelnemers volkomen opgeladen en voldaan naar huis.

Over de auteur

Titia van der Ploeg (Auteur)

Titia van der Ploeg is auteur, spreker en eigenaar van Bureau 5 voor 9.
Bekijk alles van Titia van der Ploeg

Specificaties

Auteur(s) Titia van der Ploeg
ISBN 9789462721760
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-10-2018