Wat moet ik toch met Gerard (E-book)

Effectief omgaan met lastige medewerkers

9789462722743
Wim H.M. Geerts (Auteur)
Onderwerp: Leiderschap
  • Effectief omgaan met lastige medewerkers
  • Een handboek, gereedschapskist en naslagwerk voor managers - alles in één
  • Wie heeft er nou géén Gerard in z'n team?
E-book
EUR 14.99 9789462722743 14,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Leidinggeven is een vak. Zoals een timmerman een opleiding volgt om te leren omgaan met de vele gereedschappen die bij het timmervak horen, zo zou elke leidinggevende de basiskennis die bij het vak hoort, moeten beheersen. En de basisvaardigheden getraind moeten hebben. Logisch toch? Toch blijkt dit vaak niet het geval.

In Wat moet ik toch met Gerard? krijgen leidinggevenden gereedschappen aangereikt, zoals motiveren, enthousiasmeren, waarnemen en schakelen. Daarnaast typeert de auteur een aantal ‘lastige’ medewerkers. Wie herkent er niet de gesloten solist, de concurrent en het zwarte schaap?

Met dit boek leer je als leidinggevende met welke gereedschappen je welk type medewerker effectief en professioneel kunt aansturen. Een must have voor alle leidinggevenden, op ieder niveau.

Reactie van Jan Schouten, oprichter van Schouten & Nelissen:
'Ik heb je boek gelezen en vind het boeiend hoe je vanuit een managerial perspectief de softside van management plaats geeft. Een nuttig boek dat het nodige vraagt van de lezer. Typisch een boek dat je uit de kast trekt wanneer je als manager meent vast te lopen met jezelf en/of een van je medewerkers. Een boek ook dat een nuttig richtsnoer is voor trainingen.'

Verras je klanten of medewerkers met een boeiende workshop

Als managementtrainer heeft auteur Wim Geerts ruime ervaring in het geven van workshops aan kleine of grotere groepen. Hij is een geïnspireerd spreker, die in staat is zijn publiek met prikkelende vragen en kleine opdrachten actief te betrekken bij het thema.

Belangstelling voor een workshop? Er zijn diverse mogelijkheden:  als ontbijtsessie, gedurende een morgen of een middag of als afsluiter van een werkdag. Meer informatie: Stuur een mail aan Wim.Geerts@sn.nl of bel met het secretariaat van Schouten en Nelissen, 0418-683110.

Over de auteur

Wim H.M. Geerts (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Wim H.M. Geerts
ISBN 9789462722743
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-09-2020
Aantal bladzijdes 208