• E-book, direct leverbaar
7,99

Werkplezier (E-book)

9789058715159
Luc Mutsaers (Auteur), Ad Oskam (Illustrator)
Voor iedereen die wil werken aan meer werkplezier
Onderwerp: Inspiratie & Motivatie
  • Zo krijg je het (weer) leuk op het werk
  • Voor iedereen die wil werken aan meer werkplezier
  • Met veel tips en adviezen. IN PRIJS VERLAAGD.
E-book
EUR 7.99 9789058715159 7,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Wie wil het nou niet weten … hoe krijg ik meer plezier in mijn werk? Wist je dat dit eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is?

Bewustwording, kiezen en handelen

In Werkplezier, adviezen, tips en ideeën lees je hoe je het (weer) leuk krijgt op je werk. De auteur gaat uit van drie principes: bewustwording, kiezen en handelen. Het eerste principe zegt dat het goed is stil te staan bij je gevoel. Hoe sta je in je werk? Wat trekt je daarin aan en wat juist helemaal niet? Welke dingen wil je anders of niet doen? Deze bewustwording heb je nodig om te focussen en keuzes te maken in je werk. Nadat je je bewust bent geworden van hoe jij zaken wilt aanpakken, zul je iedere dag opnieuw actief de keuze moeten maken om die verandering ook echt door te zetten. Zet je zorgen opzij, focus op de mooie en goede dingen in je werk en blik vooruit. 

Actie

En daarna is het 'actie' geblazen. Geen enkele verandering is ooit zonder beweging ontstaan. Wil jij dat er iets verandert op je werk, dan zul jij daar zelf actie op moeten ondernemen. Met alleen denken en willen verander je je werkbeleving niet. Neem het heft in eigen hand en wacht niet tot een ander met voorstellen komt of initiatief onderneemt. Werkplezier helpt je daarbij!

Over de auteur

Luc Mutsaers (Auteur)

Luc Mutsears heeft bedrijfskunde gestudeerd en is jurist. Als ambtenaar in lokale en later rijksdienst is hij ervan overtuigd geraakt dat iedereen met weinig moeite, veel meer plezier op zijn werk kan hebben. Hij geeft trainingen en coacht/

Kijk voor meer informatie op www.plezieropjewerk.nl

Ad Oskam (Illustrator)


Specificaties

Auteur(s) Luc Mutsaers, Ad Oskam
ISBN 9789058715159
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-06-2011