Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
Fuck the quarterlife crisis

Fuck the quarterlife crisis

Femke Kamps Type: Paperback
ISBN: 9789462721029
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Femke Kamps
14,95 Leverbaar vanaf
15-11-2017
ReserverenFuck the quarterlife crisis Reserveren Fuck the quarterlife crisis Reserveren Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Fuck the quarterlife crisis
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Inclusief adviezen van succesvolle vrouwen als Eva Koreman (winnaar van de Zilveren Televisiester beste vrouwelijke radio DJ), Anne Marije de Vries Lentsch (hoofdredacteur Cosmopolitan), Anke de Jong (hoofdredacteur Glamour) en Cynthia Schultz (één van de grootste Nederlandse online influencers)

Twintigers maken in hun eerste volwassen decennium veel levensbepalende keuzes. Keuzestress, prestatiedruk en chronische twijfel zijn dan ook nooit ver weg. Niet gek dat het aantal twintigers met een burn-out bijna net zo hard stijgt als het aantal filters dat wordt gebruikt om elkaar online de loef af te steken. 'Druk zijn is succesvol' en 'middelmatigheid is falen' (toch?), dus de druk lijkt groter dan ooit. En dan heb je ineens een echte dip te pakken: de quarterlife crisis.

In Fuck the quarterlife crisis gaat Femke, twintiger én ervaringsdeskundige, in vier overzichtelijke thema's - social media, succes, relaties en geluk - op zoek naar antwoorden op moeilijke vraagstukken en uitdagingen waar twintigers mee worden geconfronteerd. Inzichten van verschillende experts, coaches, wetenschappers en ervaringsdeskundigen vullen Femkes eigen verhaal aan. Want: waarom lijkt het alsof anderen hun shit op orde hebben terwijl jij het niet eens voor elkaar krijgt om je bh bij je onderbroek te matchen?

Het resultaat is een praktische life guide met een knipoog voor twintigers, die bol staat van de herkenbare persoonlijke anekdotes, tips en inspirerende verhalen om succes, geluk en (bovenal) jezelf te vinden. Geschreven voor iedere twintiger die meer op schema loopt met het bingewatchen van haar favoriete serie dan qua leven. 

Voor liefhebbers van boeken zoals;
Life-Changing Magic of Not Giving a F**K - Sara Knight
#Girlboss - Sophia Amoruso
The Subtle Art of Not Giving a F*Ck - Mark Manson
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling