Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Boeken op maat / private label


Ben je op zoek naar een geschikt boek ter ondersteuning van een bedrijfsinterne training, een klantendag, de lancering van een nieuw product of wil je een uniek kerstgeschenk? De boeken, spellen en waaiers van Thema bieden daartoe volop mogelijkheden die variëren van het plaatsen van je bedrijfslogo tot het aanpassen van de tekst aan je organisatie, doelgroep of branche.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, vormgevers en redacteuren die een boek of een van onze andere producten helemaal aan jouw wensen kunnen aanpassen, zodat je echt maatwerk krijgt en er een product ontstaat dat echt uniek is.

Verschillende organisaties gingen je al voor. Zo heeft een van de grootste uitzendbureaus van Nederland de waaier Verzuim, aanpak & begeleiding in hun eigen huisstijl laten drukken en gebruikt dat instrument nu onder andere bij acquisitiegesprekken, en de grootste carrièresite van ons land liet hun boek door ons uitgeven.

Heb je interesse? Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

e-mail: info@thema.nl