Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor een gratis exemplaar

 

Gebruik het formulier om je in te schrijven en ontvang na het bevestigen een unieke code voor een GRATIS Vandaag nog Relaxed (t.w.v. 14.99, zonder verzendkosten). Hij kan morgen zomaar op jouw deurmat liggen! 

 

 

 
 

Wat goed dat je je hebt aangemeld! Je krijgt vandaag nog een e-mail (controleer ook je Ongewenste Mail/Spam) om je aanmelding te bevestigen. Ná je definitieve bevestiging ontvang je per mail alle informatie voor het ontvangen van de gratis Vandaag nog relaxed bookazine.

Vandaag nog relaxed_gratis_bij aanmelden nieuwsbrief

Zet elke week een stap.

Wat goed. Je hebt de eerste stap gezet om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Wekelijks maken we een nieuwsbrief, gevuld met:

 

  • praktische tips of oefeningen
  • inspirerende interviews
  • lezersreviews van boeken
  • de nieuwste titels en meer.

 

En als je je nu aanmeldt ontvang je het bookazine Vandaag nog Relaxed zonder verzendkosten.

image

Meer over Vandaag nog relaxed.

Lees hoe je op adem kunt komen, wat goed slapen en bewegen met je doet, hoe je nu echt kunt afkicken van je telefoon en hoe effectief te stoppen met piekeren. Verder nog lekker veel inspiratie voor boeken, podcasts, films en voer voor ontspanning.

Een inkijkje

Vandaag nog relaxed is de perfecte aanmoediging om meer van het leven te genieten. Door de verhalen en goede raad van (wetenschappelijke) experts en ervaringsdeskundigen, zoals zenboeddhist Edel Maex, psycholoog en auteur Thijs Launspach, aandachtsprofessor Stefan van de Stigchel en wetenschapsjournalist Niki Korteweg.

Visual_Inhoud Vandaag nog relaxed