Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Communicatie & Presentatie
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Sterkmakers Colleges: effectieve communicatie

Vind je het lastig om in een vergadering je punt duidelijk te maken? Of heb jij er moeite mee om jezelf goed te presenteren? In dit Sterkmakers College demonstreert Josanne Toussaint hoe expressiestijlen in de communicatie bijdragen aan betere gesprekken. Josanne is expert op het gebied van stem, spraak, presentatie en communicatie. De afgelopen 15 jaar heeft ze al honderden managers, burgemeesters, advocaten, wethouders en leidinggevenden getraind. Dus ben jij op zoek naar die quick fixes voor effectievere communicatie? Beluister dan dit Stermaker College en leer in slechts 10 minuten hoe jij jouw boodschap krachtiger overbrengt!

 

Wil jij in 10 minuten sterker worden in bijvoorbeeld timemanagement, artificial intelligence of leiderschap? Beluister dan de Sterkmakers Colleges met diverse experts. 

Iedere week een nieuwe expert, met een nieuw Sterkmakers College!

Sterkmakers Colleges: effectieve communicatie
Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou:
Nog meer verdieping:
Overtuigingskracht verbeteren
Overtuigingskracht verbeteren

Verbeter je overtuigingskracht door sprekend jezelf te zijn

In deze blog geen trucjes om overtuigender over te komen of jezelf beter te presenteren. Die zorgen namelijk niet voor meer geloofwaardigheid, vertrouwen en autoriteit zolang het trucjes blijven en ze je niet eigen zijn. We adviseren je ook niet om lekker jezelf te blijven en stuntelen, kwetsbaarheid en ongemak voor lief te nemen als je voor publiek moet spreken. Je moet je namelijk wel staande kunnen houden in je rol. Wat kun je wél doen om authentiek te presenteren zonder trucjes of te veel kwetsbaarheid?


Lees meer