Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Teams & Samenwerken
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Sterkmakers Colleges: Hoe kunnen we efficiënter vergaderen?

Weer zo’n lange vergadering, met constant dezelfde mensen aan het woord en na afloop het gevoel dat er veel gepraat is maar weinig besloten. Na zo’n vergadering voel jij je mentaal en fysiek uitgeput. Je hebt tijd nodig om bij te komen. Dit wordt ook wel meeting fatigue genoemd. Hoe kan je een vergadering wel efficiënt insteken? Waarbij er een juiste balans is tussen inspraak en besluitvorming?

 

In dit Sterkmakers College gaan Matthijs Steeneveld en Tomer Kedar in gesprek over effectieve vergadertechnieken. Matthijs is positief organisatiepsycholoog en werkt als opleider, adviseur en auteur. Tomer leidt mensen op tot facilitator en is co-creator van het verwonderkaartspel. Dus benieuwd waar jij kan beginnen om efficiënter te vergaderen? Beluister dan dit Sterkmakers College!
 

Wil jij in 10 minuten sterker worden in bijvoorbeeld timemanagement, artificial intelligence of leiderschap? Beluister dan de Sterkmakers Colleges met diverse experts. Iedere week een nieuwe expert, met een nieuw Sterkmakers College!

Sterkmakers Colleges: Hoe kunnen we efficiënter vergaderen?
Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou: