• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-

Positieve intelligentie

Gratis webinar op woensdag 29 september - 20.00 uur.
Benut je ware kracht en reken af met je saboteurs: gratis live webinar van Shirzad Chamine over Positieve intelligentie.

Als je fysiek fit bent, kun je moeiteloos een heuvel oprennen. Als je geestelijk fit bent, kun je de uitdagingen van het leven aan, zonder stress, woede, frustratie of ongeduld te voelen. Doordat je geest in topconditie is, kun je een positieve mindset houden, ook als het tegenzit. Je voelt je krachtig en sterk, presteert goed op je werk en hebt betere relaties. Shirzad Chamine is de auteur van de New York Times bestseller Positive Intelligence. Inmiddels is dit boek in 20 talen verschenen, waaronder nu het Nederlands. Hij heeft mentale fitheid onderzocht bij 500.000 deelnemers en ontwikkelde een methode om je brein in topconditie te brengen. 


Op 29 september om 20.00 uur kun je gratis een live webinar met Shirzad Charmine bijwonen.
In dit webinar maak je kennis met Positieve intelligentie, de baanbrekende wetenschappelijke methode die het percentage van de tijd dat je brein als je vriend fungeert meet en verbetert. Je ziet hoe hij het beste van neurowetenschappen, positieve psychologie, organisatiekunde en coaching combineert tot deze krachtige methode. En hij deelt zijn ervaringen die hij heeft opgedaan met honderden gecoachte CEO’s, Stanford studenten, topsporters en (sales)teams.

Aanmelden: Stuur een mail met je naam naar events@thema.nl en wij zorgen dat je de ZOOM-link ontvangt en sturen je nog een reminder op de dag zelf. 
     
Herken je dit? Je probeert jezelf te verbeteren, maar valt snel weer terug in oude gewoontes.😣 Hoe kan dit precies? En waarom blijven knagende angsten en onzekerheden toch steeds weer de kop op steken? Het antwoord is: sabotage. 
In iedereen schuilen allerlei verborgen saboteurs. Met de New York Times bestseller Positieve intelligentie leer je hoe je je innerlijke saboteurs verzwakt en motivators versterkt.Dit boek geeft je:
→ Inzicht in jouw verborgen innerlijke vijand en hoe je jouw saboteurs herkent.
→ Jouw eigen positieve-intelligentiescore (PI-score).
→ Munitie om je saboteur(s) te verzwakken en je motivator(s) te versterken.
→ Technieken om de ‘spieren’ van je brein te ontwikkelen en zo je ware mentale kracht te benutten.
Bekijk of bestel het boek hier.
Wat is jouw mentale fitheid?
PQ staat voor Positive Intelligence Quotient. Je PQ is je positieve-intelligentiescore, uitgedrukt in een percentage van 0 tot 100. Het is het percentage van de tijd dat je brein als je vriend fungeert in plaats van als je vijand; of, met andere woorden, het percentage van de tijd dat je brein je helpt in plaats van saboteert. Een PQ van 75 betekent bijvoorbeeld dat je brein ongeveer 75 procent van de tijd behulpzaam is en ongeveer 25 procent van de tijd saboteert. De momenten waarop je brein in de neutrale stand staat, tellen we niet mee.
 
Uit onderzoek blijkt dat een PQ-score van 75 een cruciaal kantelpunt is. Boven die score weet je brein je meestal te inspireren, eronder word je voortdurend door je innerlijke dynamiek naar beneden gehaald. Van alle individuen en teams scoort 80 procent lager dan dit cruciale PQ-kantelpunt. Dat is de reden waarom die 80 procent minder succes en geluk ervaart dan mogelijk is. Bereken hier je eigen PQ-score of dat van je team.

Of wil je weten welke saboteurs bij jou dienst doen?
Doe hier de test (Engelstalig) en ontdek jouw grootste saboteurs. 

Positieve intelligentie - de Podcast
Gekoppeld aan het boek brengen we een podcast uit. In 6 afleveringen delen we inzichten uit verschillende hoofdstukken van dit boek. Nienke Verhoeven gaat in deze eerste drie afleveringen in gesprek met Anke Baak, naast directielid bij Schouten & Nelissen is zij consultant en gecertificeerd co-active én PQ coach.


 
Positieve intelligentie

Positieve intelligentie

Shirzad Chamine
Type: Paperback
New York Times bestseller
  • Paperback
  • E-book
Paperback
Gratis verzending
5 1 5 1
24,95
Nu besteld, dinsdag in huis

E-book

12,99
Direct leverbaar
Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij