Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Trainer van het Jaar

Trainer van het Jaar 2016-17

Tijdens de Dag van de Trainer maakte NOBTRA de Trainer van het Jaar 2016-17 bekend. Wij feliciteren Jacob van der Meulen met deze eervolle titel.

Trainer van het Jaar is de prijs voor de persoon die volgens collega’s en opdrachtgevers de beste trainer is in het Nederlandse taalgebied. Deze vakprijs stelde de NOBTRA in 2011 in.

Vorig jaar ging deze eervolle titel naar Silvia Blankestijn, dit jaar een van de keynote sprekers op de Dag van de Trainer. Op de foto draagt Silvia Blankestijn het stokje over aan Jacob van der Meulen.

Over NOBTRA
De Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) bevordert en bewaakt de kwaliteit van het trainersvak in Nederland. De orde maakt zich sterk voor de erkenning, toetsing en ontwikkeling van beroepstrainers. De NOBTRA is in 2009 opgericht door zeven ervaren trainers, op initiatief van Bert van Dijk, trainer, schrijver en opleider. De NOBTRA wordt gedragen door trainers, opleiders van trainers en afnemers van trainingen. Het doel is om een groeiend netwerk van professionals samen het vak verder te laten ontwikkelen door ervaringen en kennis met elkaar te delen. Voor meer informatie: www.nobtra.nl

trainer van het jaar 2016 - 2017