• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
20,-

Aankloten

Kloot jezelf succesvol

9789493282025
Voortdurend bezig zijn met doelen stellen, presteren en grenzen verleggen trekt niemand meer. Je krijgt er stress van en het leven wordt er niet leuker door.
Gratis verzending
EUR 20.00 9789493282025 20,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Voortdurend bezig zijn met doelen stellen, presteren en grenzen verleggen trekt niemand meer. Je krijgt er stress van en het leven wordt er niet leuker door. En dan kan je wel heel spiritueel gaan zitten mediteren, keihard gaan sporten of elke dag een ijskoud bad nemen en dat met iedereen delen, maar ga je van het ene naar het andere moeten. En het verplaatsen van prestatiedrang helpt jou niet naar een relaxed, leuk en succesvol leven. Wanneer heb jij voor het laatst lekker aan lopen kloten? Je telefoon uitgezet en je intens verveeld? Iets uit het raam gegooid, gewoon omdat het kon? Een weekend verspeeld aan je volkomen nutteloze hobby? In dit boek neemt Frans van Leeuwen je mee aan de hand van zijn eigen ervaringen, interviews met succesvolle aankloters en verhalen van grote aankloters uit de wereldgeschiedenis. Het zit vol met grappige inzichten en leuke anekdotes. Het zal je leren:

 

• waarom presteren je niet altijd verder brengt;

• hoe je door aan te kloten net zoveel en soms meer kunt bereiken;

• hoe je een juiste balans aan kunt brengen tussen presteren en aankloten;

• hoe je volgens vijf aanklootregels oefent voor meer aanklootsucces.

 

Frans van Leeuwen (1986) had een bewogen, maar avontuurlijke jeugd waarin hij veel heeft aangekloot. Via verschillende basisscholen kwam hij uiteindelijk terecht in het speciaal onderwijs. Tot hij besmet raakte met het prestatievirus, zijn masterdiploma Bestuurs- en Organisatiewetenschap behaalde en vervolgens samen met jeugdvriend Tijs Koedam een succesvol bedrijf opbouwde. Alleen één ding was hij onderweg vergeten: aankloten!

Over de auteur

Frans van Leeuwen (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Frans van Leeuwen
ISBN 9789493282025
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 313 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 08-06-2022
Afmeting 210 x 149 x 14 mm
Aantal bladzijdes 160