• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
45,-

Act & Creativiteit

Handboek met 42 creatieve werkvormen voor hulpverleners die (willen) werken met Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

9789462723665
5 1 20 5
20 Recensie(s)
Dit boek biedt professionals een creatieve benadering van Acceptance and Commitment Therapy met beeldende werkvormen. Het bevat theoretische uitleg, casussen en werkvormen voor individuele en groepstherapie.
Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
  • Geschreven in een zeer toegankelijke stijl
  • Praktische werkvormen waarmee je direct aan de slag kunt
Gratis verzending
EUR 45.00 9789462723665 45,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Dit handboek is ideaal voor professionals die op ervaringsgerichte en creatieve wijze willen werken met Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Omdat taal (woorden) niet altijd aansluit bij hoe een cliënt zijn proces beleeft, bieden de beeldende werkvormen in dit boek de ondersteuning bij een behandeling. Immers, een beeld zegt meer dan duizend woorden.


Het boek bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretische deel biedt uitleg over ACT en beeldend werken, ondersteund door casussen. Het praktische deel bevat 42 ervaringsgerichte, creatieve werkvormen. Ze zijn zowel te gebruiken bij de behandeling van individuele cliënten, als bij trainingen en behandelingen in groepen. De praktische werkvormen sluiten direct aan op de ACT-hexaflex en worden geïllustreerd met ervaringsverhalen van cliënten

Over de auteur

Sissel Langeveld (Auteur)

Sissel Langeveld is van oorsprong beeldend therapeut en gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), waarvoor ze ook opleider is. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk ACTinBeeld in Rotterdam waarin ze (jong)volwassenen volgens het (creatieve) ACT-principe behandelt. Daarnaast verzorgt ze trainingen voor professionals die willen werken met ACT & Creativiteit. Voor meer informatie: www.actinbeeld.com.
Bekijk alles van Sissel Langeveld

Specificaties

Auteur(s) Sissel Langeveld
ISBN 9789462723665
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 14-09-2023
Aantal bladzijdes 464
Gewicht 871 gr
Afmeting 240 x 170 x 29 mm

Anderen bekeken ook

Het ACT basisboek
Gijs Jansen
70,-
Uit liefde voor jezelf
Gijs Jansen
27,-