• Nu besteld, dinsdag in huis
24,95

Adempauze

Leven in balans

9789492094131
Adempauze is een van de eerste boeken op het gebied van mindfulness. Linda Kavelin-Popov geeft tips en oefeningen om in balans te komen en te blijven. Daarbij reikt ze je inspirerende deugden aan.
Gratis verzending
EUR 24.95 9789492094131 24,95
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Beklemming, oververmoeidheid en stress: woorden die tegenwoordig bijna iedereen wel kent. Een moment van bezinning is een tijdrovende luxe die de meesten van ons zich niet kunnen veroorloven. Hoe hebben we het zover kunnen laten komen? Hoe zijn we onze richting, ons plezier en onze grenzen kwijtgeraakt? De vraag is: hoe krijgen we de controle over ons leven terug?

Linda Kavelin-Popov deed jarenlang werk dat haar heel gelukkig maakte. Maar ineens was de rek eruit. Ze had zichzelf ernstig overbelast en werd ziek. Bij sommige mensen is het een burn-out, bij anderen een ziekte of depressie die tot een halt roept. Bij haar kwam een ziekte uit haar jeugd terug. Langzaam voortbewegend, dankbaar voor betere dagen, moest ze haar krachten weer opbouwen. Luisterend naar haar intuïtie en de adviezen die haar hart haar ingaf, schreef ze Adempauze, een oprecht, steunend en troostend boek voor iedereen die door omstandigheden (tijdelijk) een ander tempo moet aannemen.

De Dalai Lama: "Adempauze bevat levendige voorbeelden van hoe we ons dagelijkse leven meer betekenis en inhoud kunnen geven. Ik hoop dat de lezers die de aanwijzingen uit dit boek in de praktijk gaan brengen, de vrede zullen ervaren die deel uitmaakt van werkelijk geluk."

Dit boek heeft in Nederland intussen ook veel fans:

"Al vele jaren is dit boek mijn 'bijbeltje'. Het biedt me houvast en hoop. Dank je wel!" Annelies Pieterse (heartmath coach)

"Adempauze gaat ook dit jaar absoluut weer mee in mijn koffer. Ik vind het heerlijk om er tijdens vakanties stukjes in te lezen om over na te denken." Hanneke Bartelds (docent geschiedenis)


Tip bij dit boek: 100 Kleurrijke Deugden Inzichtkaarten (kaartenset)

Over de auteur

Linda Kavelin-Popov (Auteur)

Annelies Wiersma (Redacteur)

Specificaties

Auteur(s) Linda Kavelin-Popov, Annelies Wiersma, Inger Limburg
ISBN 9789492094131
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 647 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-12-2017
Afmeting 248 x 193 x 24 mm
Aantal bladzijdes 328