• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
29,95

Anders coachen met de Bepper Balance Methode

Hoe zelf zien, voelen en ontdekken je cliënt helpt bij het veranderproces & Waarom en hoe de Bepper Balance Methode werkt!

9789090329376
Over ANDERS coachen, ANDERS bewust worden en ANDERS keuzes maken. Over hoe en waarom de BBM werkt! De Bepper Balance Methode zorgt samen met tastbare tools voor overzicht, inzicht en verbetering.
Gratis verzending
EUR 29.95 9789090329376 29,95
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Voor professionals die een coachende en/of begeleidende functie hebben is het altijd een opdracht en een uitdaging om de cliënt of cliënten te helpen bij hun veranderproces.

Dat gaat niet altijd even gemakkelijk en snel. Wanneer je een gesprek voert, is dat serieel. Iemand denkt, zegt, hoort en leest slechts één ding tegelijk. Daardoor kun je gemakkelijk uitweiden of afdwalen van het onderwerp.

De Bepper Balance Methode werkt met een tastbare tool en biedt een geheel nieuwe manier van bewust worden en ontdekken. Door alle aspecten die een rol spelen bij een probleem visueel in kaart te brengen op het Bepper Bord creëer je afstand en overzicht. Dat zorgt al voor rust en ruimte. Door deze aspecten vervolgens te wegen in het Bepper Bord, wordt de impact van de aspecten ook voelbaar voor de cliënt.

Hoofd, hart en (onder)buik werken samen zodat er een eerlijk beeld van de innerlijke beleving op het Bepper Bord zichtbaar wordt.

Jij en je cliënt zien, voelen en ontdekken hoe het anders kan. Jullie komen snel bij de kern van een probleem. Je cliënt wint aan zelfvertrouwen omdat de ontdekking zelf wordt gedaan. En de mogelijke verandering beklijft beter omdat de cliënt zelf de weg ernaartoe heeft gevonden.

Dit methode werkt ook bij stellen, gezinnen en teams. Daarbij komt nog dat het werken met deze methode escalatie en conflicten voorkomt. Het bevordert het wederzijds begrip en het gezamenlijk eigenaarschap van een doel of situatie.

De werking van de Bepper Balance Methode vanuit een breed perspectief onderbouwd.
Met bestaande en nieuwe modellen en voorbeelden wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij het realiseren van verandering en hoe dit in de methode is verwerkt.

Verder lees en zie je een uitgebreide omschrijving van de methode, ondersteund met talloze voorbeelden uit de praktijk.

De Bepper Balance Methode kan worden ingezet door professionals die met kinderen, jongeren of volwassenen werken.

Dit boek gaat over de kracht van visueel en tastbaar werken aan verbetering door
anders coachen, anders bewust worden en anders keuzes maken.

Over de auteur

Liesbeth Bouwhuis (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Liesbeth Bouwhuis
ISBN 9789090329376
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Bepper B.V.
Gewicht 533 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 13-03-2020
Afmeting 297 x 210 x 9 mm
Aantal bladzijdes 166