Change the script

echte verandering begint met een eigen verhaal

9789400504509
Theo Hendriks (Auteur)
Maak verhalen die raken en zet verandering in gang
Onderwerp: Leiderschap
Gratis verzending
EUR 20.99 9789400504509 20,99
  • Momenteel niet leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

  • Leer de fijne kneepjes van storytelling
  • Breng verandering tot leven
  • Stimuleer vernieuwing
De wereld vraagt voortdurend om mensen die verandering in gang zetten. En als ondernemer, bestuurder of manager wil jij daar graag een steentje aan bijdragen. Maar voor je het weet zijn jouw goede bedoelingen verpakt in gortdroge, abstracte plannen en saaie presentaties. En wordt weerstand enkel gepareerd met nog meer feiten, cijfers en uitleg, waardoor steeds meer mensen afhaken.

Verhalen van vlees en bloed
Dat kan anders. Door het roer drastisch om te gooien en jouw eigen verhaal over verandering te gaan vertellen. Dit boek leert je de fijne kneepjes van storytelling, waarmee je echte verhalen van vlees en bloed gaat maken die bol staan van verandering.

Wek het waarom tot leven
Boeiende verhalen waarmee je het waarom volop tot leven weet te wekken. Inspirerende verhalen die vernieuwing stimuleren en veranderprocessen versnellen. Eigen verhalen waarmee je jouw publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen zult weten te raken.

Over de auteur

Theo Hendriks (Auteur)

Theo Hendriks is storyteller en partner bij Bex*communicatie. Daar richt hij zich op vraagstukken rond verandering, marketing en leiderschap. Het vertellen van het juiste verhaal speelt daarbij een belangrijke rol.

In de afgelopen jaren schreef Hendriks vele corporate stories en trainde hij ondernemers, bestuurders en managers in het krachtig vertellen van hun eigen verhaal. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Daarnaast verzorgt Theo regelmatig gastlessen, workshops en masterclasses.

Specificaties

Auteur(s) Theo Hendriks
ISBN 9789400504509
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Gewicht 329 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-04-2014
Afmeting 188 x 123 x 28 mm
Aantal bladzijdes 240