De Kracht van Aandacht

Kleine Gids voor het Trainen van Je Geest

9789083126159
Een praktische uitleg van de inhoud en toepassing van Aandacht, Meditatie en Mindfulness. Reflectievragen helpen bij het krijgen van helder inzicht in je eigen situatie en de praktische toepassing.
EUR 16.95 9789083126159 16,95
  • Momenteel niet leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Trainen van Je Geest
Voor het ervaren van innerlijke rust en ruimte zullen we onze geest moeten trainen om minder afgeleid te zijn. Door onze aandacht en concentratie bewust te trainen komen we niet steeds in oude gewoon- ten van denken en doen terecht, die ons stress, onrust en verwarring opleveren. Om deze training zo effectief mogelijk te doen is het be- langrijk om meer te weten over zowel de theoretische achtergrond als de praktische toepassingen ervan.

De Kracht van Aandacht
Je vindt in deze Kleine Gids een theoretische en praktische uitleg van de inhoud en toepassing van Aandacht, Meditatie en Mindfulness. Het presenteert een model van kwaliteit van bewustzijn, en verdieping van reflectie. Het beschrijft de stappen op het Pad van Bewustzijn Ontwik- keling van het begin tot het uiteindelijke resultaat: de stabiele realisa- tie van de natuur van de geest. Reflectievragen helpen je bij het krij-gen van helder inzicht in je eigen situatie en de praktische verdieping.


Ramo de Boer
Werkt als gestalttherapeut, relatietherapeut, trainer en supervisor. In de afgelopen decennia studeerde en mediteerde hij in verschillende spirituele tradities, waaronder het Tibetaans Boeddhisme. Hij heeft ac-tieve interesse in filosofie, psychologie en in het bijzonder onderzoek naar de aard van Bewustzijn. Hij schreef diverse boeken over het Pad van Persoonlijke Ontwikkeling naar Spirituele Bevrijding.

Over de auteur

Ramo de Boer (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Ramo de Boer
ISBN 9789083126159
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 203 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 27-09-2022
Afmeting 228 x 153 x 10 mm
Aantal bladzijdes 140