• Levertijd 2-3 werkdagen
16,50

De kracht van het Nu Journal

9789020216226
Eckhart Tolle (Auteur)
Het journal bij Eckhart Tolles basisboek <em>De kracht van het Nu: De kracht van het Nu Journal</em>. In dagboekformaat met schrijfruimte omringd door inspirerende teksten en aquarelillustraties.
Onderwerp: Balans & Energie
EUR 16.50 9789020216226 16,50
  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Het De kracht van het Nu Journal van Eckhart Tolle is een waar cadeau voor alle Tolle-fans in Nederland en Vlaanderen die de wereldwijde bestseller De kracht van het Nu als hun basisboek beschouwen!“Soms kwam er tijdens het schrijven een geheel nieuw antwoord in me op dat meer diepgang had of meer inzicht schonk dan alles wat ik daarvoor ooit had gezegd”, schreef Eckhart Tolle in de inleiding van De kracht van het Nu. In De kracht van het Nu Journal schrijf jij, tussen inspirerende teksten uit de bestseller in, jouw nieuwe inzichten en gedachten.Dit prachtige opschrijfboek in dagboekformaat bevat mooie, zachte en levendige aquarelillustraties en zorgvuldig gekozen teksten uit De kracht van het Nu. Voldoende lege ruimte om je eigen teksten te schrijven of tekenen, ongelinieerd, en pagina’s die niet doordrukken bij het gebruik van fineliners.Een ideaal cadeauboek voor Tolle-fans van het eerste uur, maar ook een mooie eerste kennismaking met de aansporingen om in het Nu te zijn.

Over de auteur

Eckhart Tolle (Auteur)

Eckhart Tolle werd geboren in Duitsland, waar hij tot zijn dertiende woonde. Na zijn studie in Londen werd hij wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Cambridge. Op zijn negenentwintigste maakte hij een diepe spirituele omslag mee. Vanaf dat moment tracht hij zijn transformatieproces te integreren en te verdiepen tijdens een intense reis naar binnen. De laatste tien jaar is hij werkzaam als counselor en spiritueel leraar. Hij woont tegenwoordig in Vancouver.

Specificaties

Auteur(s) Eckhart Tolle
ISBN 9789020216226
Uitvoering Paperback
Uitgeverij VBK Media
Gewicht 337 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 25-10-2019
Afmeting 194 x 159 x 16 mm
Aantal bladzijdes 144