• Nu besteld, dinsdag in huis
23,50

De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven

9789020219098
Eckhart Tolle (Auteur)
Eckhart Tolles De kracht van het Nu, hét spirituele boek van het afgelopen decennium, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!
Onderwerp: Balans & Energie
Gratis verzending
EUR 23.50 9789020219098 23,50
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn.Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.

Over de auteur

Eckhart Tolle (Auteur)

Eckhart Tolle werd geboren in Duitsland, waar hij tot zijn dertiende woonde. Na zijn studie in Londen werd hij wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Cambridge. Op zijn negenentwintigste maakte hij een diepe spirituele omslag mee. Vanaf dat moment tracht hij zijn transformatieproces te integreren en te verdiepen tijdens een intense reis naar binnen. De laatste tien jaar is hij werkzaam als counselor en spiritueel leraar. Hij woont tegenwoordig in Vancouver.

Specificaties

Auteur(s) Eckhart Tolle, Peter Roelofsen, Linda Jansen
ISBN 9789020219098
Uitvoering Hardback
Uitgeverij VBK Media
Gewicht 478 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 18-01-2022
Afmeting 208 x 168 x 26 mm
Aantal bladzijdes 224