• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
22,99

De mindfulnessgids om niet gek te worden

Een werkboek

9789000382224
Gratis verzending
EUR 22.99 9789000382224 22,99
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Ruby helpt je door moeilijke tijden heen met behulp van bewezen mindfulness-technieken


Beste lezer,


Dit werkboek heb ik voor je geschreven om te gebruiken als hulplijn wanneer het leven en de wereld om je heen je ontmoedigt. Het staat vol met oefeningen en informatie voor als je plotseling gedwongen wordt de harde waarheden onder ogen te zien of, zoals ik ze graag noem, een van de Grote Zes-realiteiten: moeilijke emoties, onzekerheid, eenzaamheid, verandering, ontevredenheid en de dood. Het gaat niet alleen om hoe je een pandemie doorkomt, of de nasleep daarvan. Het is een wake-upcall, een die je bewustzijn van elk moment zal vergroten met behulp van mindfulness.


Dus krabbel erin. Doodel. Neem het overal mee naartoe. Niemand die gaat zien wat erin staat, behalve jij. Dit is niet zomaar een zelfhulpboek. Zie het als een ontwikkel-jezelf-boek. Ik hoop echt dat het je helpt het roer recht te houden, hoe turbulent de golven ook zijn, en dat je er aan de andere kant hoopvol uit komt, met een nieuwe waardering voor het voorrecht van het leven.


Liefs, Ruby x

Over het werk van Ruby Wax:


'Ruby Wax zal je laten lachen en ze laat je zien hoe je jezelf kan helen en je leven kan transformeren.' Jon Kabat-Zinn


'Ruby Wax is een geweldige vrouw; slim, grappig en fascinerend.' Hans Teeuwen


Ruby Wax is comédienne, bestsellerauteur en ambassadeur voor geestelijke gezondheid. Zij schreef eerder de bestsellers Tem je geest en Frazzled en behaalde haar master in cognitieve gedragstherapie aan de Universiteit van Oxford. Geïnspireerd door het succes van de Frazzled Cafés in het Verenigd Koninkrijk schreef ze dit praktische werkboek om je door moeilijke tijden te helpen met behulp van bewezen mindfulness-technieken.

Over de auteur

Ruby Wax (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Ruby Wax
ISBN 9789000382224
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Gewicht 285 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-03-2022
Afmeting 215 x 140 x 17 mm
Aantal bladzijdes 192