• Nu besteld, dinsdag in huis
16,-

Eerste hulp bij tegenzin

9789462720206
4.6666666666667 1 6 5
6 Recensie(s)
Hét medicijn voor alle soorten tegenzin
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Inspiratie & Motivatie
  • Hét medicijn voor alle soorten tegenzin
  • Heel herkenbaar en met veel humor geschreven
EUR 16.00 9789462720206 16,-
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Iedereen kent tegenzin. Door tegenzin verspil je flink wat tijd met mopperen, jezelf zielig vinden of smoezen bedenken. Begrijpelijk, maar ook ontzettend onhandig. Want de meeste dingen doe je uiteindelijk toch, omdat het moet, afgesproken is of omdat het van je verwacht wordt.

Hoe ontstaat tegenzin?

Dit boek is voor mensen die het leuk vinden om zich te verwonderen over hun eigen gedrag en iets aan hun tegenzin willen doen. In dit boek ontdek je waar je allemaal tegenzin van krijgt, hoe dat komt en wat je kunt doen om het te verminderen.

Een boek voor jou en vele anderen

Een goed cadeau voor mensen die opzien tegen hun huis opruimen, een mail van een collega beantwoorden, een rapport afmaken, een vergadering voorbereiden, een band plakken, notulen uitwerken, koude acquisitie doen of die vuilniszak legen. Een boek voor jou en vele anderen dus!

Je kunt iets doen tegen tegenzin

We beloven je niet dat je na het lezen van dit boek nooit meer tegenzin hebt, maar je zult ontdekken dat je veel kunt doen om je tegenzin te relativeren, te accepteren of om te bouwen tot iets positiefs. Want tegenzin is gezond en er iets aan doen lucht op.

Dit zeggen anderen over het boek

“Eerste hulp bij tegenzin is leuk verpakt als een boekje over tegenzin, maar het geeft je veel meer dan dat. Het geeft inzicht in je eigen gedrag. Na het lezen kijk je niet alleen wat milder naar een ander, maar ook naar jezelf… Het boek maakt het makkelijker om sommige situaties te relativeren.”
“Wat kan het leven simpel zijn. Met dit boek word je een gelukkiger mens en dat met weinig moeite. Het wordt met humor beschreven zodat je er al gauw om kan lachen.”

Over de auteur

Ulberthe Wielinga (Auteur)

Ulberthe Wielinga (overleden in 2019) en Huub Schulte Fischedick zijn in 2009 met Buro Winners gestart. Ze hebben ongeveer 10 jaar samengewerkt aan het creëren van plezier in verandering bij vele teams in vele organisaties.
Bekijk alles van Ulberthe Wielinga

Huub Schulte Fischedick (Auteur)

Huub en Ulberthe zijn eigenaar van Buro Winners.
Bekijk alles van Huub Schulte Fischedick

Specificaties

Auteur(s) Ulberthe Wielinga, Huub Schulte Fischedick
ISBN 9789462720206
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 145 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 25-08-2015
Afmeting 210 x 140 x 7 mm
Aantal bladzijdes 90