• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
20,-

Gung Ho!

een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren

9789047000242
Ken Blanchard (Auteur), Sheldon Bowles (Auteur)
Dankzij 'Gung Ho' weten medewerkers weer waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk en ondersteunen zij elkaar.
Onderwerp: Leiderschap
  • Maak van uw team een hecht en succesvol ensemble met 'Gung Ho'
  • Ontdek de drie eenvoudige principes die uw team transformeren.
  • Volg de stappen die leidden tot een spectaculaire ommekeer
Gratis verzending
EUR 20.00 9789047000242 20,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Dankzij 'Gung Ho' weten medewerkers weer waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk en ondersteunen zij elkaar.

In 'Gung Ho' beschrijven Ken Blanchard en Sheldon Bowles een revolutionaire techniek om persoonlijke betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Want hoe krijg je je mensen zo gemotiveerd en enthousiast dat zij zich volledig inzetten voor hun organisatie? Het antwoord ligt besloten in de drie eenvoudige principes van 'Gung Ho', principes die voor elke manager zijn na te volgen. Blanchard en Bowles beschrijven deze aan de hand van een bedrijf dat worstelt om een faillissement af te wenden. Dankzij 'Gung Ho' weten medewerkers waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk en ondersteunen zij elkaar. Productiviteit en winst stijgen en het bedrijf wordt een voorbeeld in het land. Ook uw bedrijf heeft baat bij de principes van 'Gung Ho'!

Over de auteur

Ken Blanchard (Auteur)

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller De one-minute manager en de bestsellers Maak een fan van uw klant en Gung Ho!. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Sheldon Bowles (Auteur)

Sheldon Bowles is een succesvol ondernemer, een bestsellerauteur die de Business Week- en New York Times-lijsten gehaald heft en een veelgevraagd spreker. Hij begon zijn carrière als verslaggever voor een krant, werd directeur van Royal Canadian Securities en daarna president-directeur van Domo Gas. Met zijn zakenpartner, senator Douglas Everett, maakte hij van dat bedrijf een van de grootste benzine distribuerende bedrijven. Terwijl de concurrenten allemaal op zelfbediening overgingen, introduceerde Domo de succesvolle 'Jump to the Pump'-service door Gung Ho medewerkers.

Specificaties

Auteur(s) Ken Blanchard, Sheldon Bowles, Pim van Tol
ISBN 9789047000242
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Gewicht 196 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 16-11-2006
Afmeting 200 x 125 x 14 mm
Aantal bladzijdes 143

Anderen bekeken ook

Teamability
Roderick Göttgens
25,-
Verbeteren van teams
Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
32,-
Warming ups en energizers
M. Karreman
27,-
Het teamspel
Vincent van Reusel, Natasja Loomans
29,-