• Nu besteld, dinsdag in huis
52,50

Het groot online werkvormenboek 3

9789024435241
Het Groot Online Werkvormenboek is dé inspiratiebron voor iedereen die een succesvolle online bijeenkomst wil organiseren.
Gratis verzending
EUR 52.50 9789024435241 52,50
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Het werken en leren op afstand is in een stroomversnelling gekomen. Leidinggevenden en andere professionals vergaderen steeds meer vanuit huis en docenten verzorgen steeds vaker online onderwijs. Experts spreken van een onomkeerbare trend. We zullen, meer dan voorheen, online blijven vergaderen, coachen en opleiden. De technische kant van het online overleggen hebben we onder de knie, maar nu speelt nog de vraag: ‘Hoe zorg je ervoor dat je online meetings effectief en interactief houdt?’. Voordat je het weet, wordt een online les een lange monoloog en veranderen vergaderingen in technocratische contactmomenten.

Het Groot Online Werkvormenboek bevat zestig verschillende online werkvormen. Of het nu gaat om kennismaken, brainstormen, beslissen of evalueren: in dit boek vind je voor elke bijeenkomst meerdere passende werkvormen die je online kunt inzetten. Het boek geeft ook uitleg over de theorie en helpt je de meest geschikte werkvorm te kiezen. Bij elke werkvorm krijg je bovendien waardevolle tips en word je gewezen op de valkuilen zodat je goed beslagen ten ijs komt en vol zelftrouwen een online bijeenkomst kunt leiden.

Al ruim 25 jaar inspireren Sasja Dirkse en Angela Talen op het gebied van leren en veranderen. Zij delen hun inzichten via training, coaching en cultuurtrajecten in organisaties. Ook publiceerden zij meerdere boeken, waaronder het succesvolle Groot Werkvormenboek, waarvan er meer dan 70.000 verkocht zijn. Hun missie is: het beste uit mensen en organisaties halen door van ontmoetingsmomenten betekenisvolle, positieve interactiemomenten te maken. Sasja en Angela richtten 20 jaar geleden 2KNOWHOW op. Het team schreef aan dit Groot Online Werkvormenboek mee met Lotte Bons en Annemarieke van Rumpt in een redactierol. Zij zijn als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten, en deskundig in hoe deze ook online te realiseren zijn.

Over de auteur

Sasja Dirkse (Auteur)

Sasja Dirkse-Hulscher is directeur van 2KNOWHOW art of change. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.
Bekijk alles van Sasja Dirkse

Angela Talen (Auteur)

Angela Talen vormt samen met Sasja Dirkse de directie van 2KNOWHOW.
Bekijk alles van Angela Talen

Annemarieke van Rumpt (Auteur)

Annemarieke van Rumpt is organisatieadviseur bij 2KNOWHOW
Bekijk alles van Annemarieke van Rumpt

Lotte Bons (Auteur)

Lotte Bons is als trainer en coach bij 2KNOWHOW betrokken bij diverse online leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten.
Bekijk alles van Lotte Bons

Specificaties

Auteur(s) Sasja Dirkse, Angela Talen, Annemarieke van Rumpt, Lotte Bons
ISBN 9789024435241
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Koninklijke Boom Uitgevers
Gewicht 840 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 16-07-2020
Afmeting 266 x 218 x 17 mm
Aantal bladzijdes 168

Anderen bekeken ook

Online trainen
Karin de Galan
30,-
Blended leren ontwerpen
Joitske Hulsebosch, Sibrenne Wagenaar
30,-