• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
27,-

Het grote Inspiratie Doeboek

9789462721425
3.6666666666667 1 3 5
3 Recensie(s)
Inspirerende opdrachten in een prachtige beeldrijke uitvoering om met je eigen ontwikkeling bezig te zijn. Maak een actieplan om je talenten meer in te zetten en zo je werkgeluk te vergroten.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Werk & Loopbaan, Inspiratie & Motivatie
  • Een praktisch en inspirerend werkboek om je passie in de praktijk te brengen
  • Voor iedereen die zijn passie beter in zicht wil krijgen
  • Voor onder andere P&O- of HR-adviseurs, voor loopbaancoaches en -adviseurs
Gratis verzending
EUR 27.00 9789462721425 27,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Doe meer met je talenten

Wat inspireert jou? Hoe zet je jouw talenten in in je werk en je leven en hoe breng je jouw passies echt in de praktijk? Het Grote Inspiratie Doeboek helpt je op weg. Schrijfster Gerdy Geersing brengt nu een geheel vernieuwde en geactualiseerde versie van haar succesvolle boek en methode om meer te doen met je talenten.

Methodisch, luchtig en positief

Het Grote Inspiratie Doeboek combineert inspirerende opdrachten met verdiepingsvragen en online tests. En dat in een prachtige beeldrijke uitvoering waarbij iedere pagina je weer nieuwe inspiratie biedt. Deze vernieuwende vorm - een mix van methodes uit de Positieve Psychologie, vorm en lifestyle - prikkelt je om met je eigen ontwikkeling bezig te zijn. Je maakt aan het eind een actieplan om je talenten meer in te zetten en zo je werkgeluk te vergroten. Je vindt in het boek ook 'passieportretten': interviews met heel verschillende mensen die vertellen over hun inspiratie en passies en hun ervaringen in werk en leven. Wat ze allemaal gemeen hebben? Kies voor je talenten, daar word je écht blij van!

Voor wie?

Het Grote Inspiratie Doeboek is met name bedoeld voor P&O- en HR-adviseurs of coaches en loopbaanadviseurs die aan de slag willen gaan met talentontwikkeling. Dit boek is daarbij perfect in te zetten als instrument.
Het mooie van het boek vind ik de volledigheid. En het werkt echt ergens naartoe. Het geeft zelfinzicht en energie. Je merkt dat mensen erdoor in beweging komen.
Loopbaanadviseur

Over de auteur

Gerdy Geersing (Auteur)

Gerdy Geersing is organisatiepsycholoog, oprichter van &Talent en schrijver van meerdere boeken over talentontwikkeling.


Bekijk alles van Gerdy Geersing

Specificaties

Auteur(s) Gerdy Geersing
ISBN 9789462721425
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 504 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 07-05-2018
Afmeting 297 x 211 x 13 mm

Anderen bekeken ook

Kick-off je carrière
Anne Nieboer, Hester Offerman
13,-
Krachtige keuzes
Jessica van Wingerden, Janneke Schenning
25,-