#carrière leverde 47 resultaten op

Carrière

Leef je om te werken, of werk je om te leven?

Dat is mede van invloed op de keuzes die je (on)bewust maakt. Hoe vaak kijk je kritisch naar je professionele ontwikkeling? Zit je bijvoorbeeld nog op de plek waar je wilt zitten? En past het werk nog steeds bij je?

 

Op deze pagina vind je een brede selectie van THEMA aan boeken, inspirerende artikelen, blogs en meer die je kunnen helpen om met een frisse blik te kijken naar waar je bent en waar je naar toe wilt in je loopbaan.

Carrière
#carrière leverde 47 resultaten op

Alles om je carrière een zetje te geven.

Het kan zijn dat je je werk eigenlijk op de automatische piloot doet en je weinig nieuwe uitdagingen krijgt. Als je bedenkt dat je ongeveer 80.000 uur (bij een gemiddelde werkweek van 40uur) van je leven werkend invult, dan wil je dat toch het liefste zo invullen dat je werk ook voldoening geeft.

 

Zo nu en dan van een afstand kijken waar je staat in je carrière hoeft niet alleen ingegeven te worden door het knagende gevoel 'is dit het nou?' dat opspeelt.

Met een frisse blik alle aspecten van je werk bekijken, kan soms tot nieuwe inzichten leiden.  Past de organisatie waarvoor je werkt nog bij je? Ga je nog steeds met plezier naar je werk? Kost het je meer energie dan het je oplevert? Jezelf wat kritische vragen stellen kan de aanzet zijn tot het maken van krachtige keuzes. Succes!