Mensen maken of breken een verandering

9789089655370
Inge van Kooten-Satter (Auteur)
Onderwerp: Leiderschap
  • Inspirerende veranderverhalen laten je de werking van de zes unieke ingrediënten ervaren.
  • Wetenschappelijke inzichten onderbouwen hoe mensen een verandering maken of breken.
Gratis verzending
EUR 29.99 9789089655370 29,99
  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Verandering, wie heeft het niet nodig in zijn organisatie? Je nodigt externe adviseurs uit en maakt met hen een stappenplan. Op papier ziet dat er goed uit. Maar enige tijd later loopt je verandering spaak. Waardoor? Door de mensen. Ze willen niet en tonen weerstand. Helaas, je verandering belandt in een archiefkast. Zoals zoveel veranderplannen. Je bent een illusie armer en je mensen blijven gefrustreerd achter.

Kan het ook anders? Zeker! Dit boek neemt je mee naar de veranderkracht die ieder mens in zich heeft. Deze aangeboren kracht wordt gevoed door zes ingrediënten waarmee een mens wel degelijk nieuwe, andere stappen wil zetten. Voelen mensen te weinig houvast in je verandering? Met durven, kunnen en willen bouw je samen aan hun persoonlijke fundering. Kom je niet dichter bij je doel? Het is een kwestie van spelen met de ingrediënten ontdekken, beproeven en evalueren. Jij bent de kok die uitvindt welke ingrediënten je verandering nu nodig heeft.

Mensen maken of breken een verandering is een onmisbaar praktijkboek voor iedereen die succesvolle veranderingen wil realiseren: van uitvoerende tot directeur, van manager tot coach.

Over de auteur

Inge van Kooten-Satter (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Inge van Kooten-Satter
ISBN 9789089655370
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Duuren Media, Van
Gewicht 402 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 16-10-2020
Afmeting 236 x 160 x 18 mm