• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
15,-

Omringd door idioten

Beter communiceren met collega's, vrienden en familie

9789402710236
De wereldwijde bestseller van Thomas Erikson op basis van vier persoonlijkheidstypes: hoe hen te begrijpen die niet begrepen willen worden? "Omringd door idioten" is geen saai theorieboek, maar een praktische gids die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie
  • Wereldwijde bestseller van Thomas Erikson
  • Versterk je communicatievaardigheden
  • Praktisch, onderhoudend en humoristisch
EUR 15.00 9789402710236 15,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Het boek Omringt door idioten 

Welke gedragsstijl is de jouwe? Drijft je collega je tot waanzin met zijn overdreven liefde voor details? Botst het gematigde karakter van je geliefde met je eigen enthousiasme? Sommige mensen beweren dat zij omringd worden door idioten. Zij begrijpen hun collega's of familie niet, hoe hard ze ook hun best doen.

 

DISC profiel als basis

Maar als je meer inzicht hebt in de gedragsvoorkeur van de ander, en dat van jezelf, is die ander ineens zo idioot niet meer. Het is een simpele kwestie van beter communiceren door beter begrip. In Omringd door idioten worden deze gedragsvoorkeuren met kleuren aangeduid. De basis voor deze kleurenindeling is het DISC model. DISC staat voor Dominant (rood), Invloed (geel), Stabiel (groen) en Consciëntieus (blauw). Met een simpele test kun je bepalen hoe jouw profiel eruit ziet. Ben je meer taakgericht of meer mensgericht? Introvert of juist extravert? Zo krijg je inzicht in jouw eigen voorkeur in communicatie en gedrag.

 

Als je een rode voorkeur hebt, dan wil je snel tot de kern van de zaak komen. Heb je voornamelijk gele kanten, dan ben je snel enthousiast, groen staat voor stabiliteit en blauwe eigenschappen hebben te maken met informatie en details. Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze dit kleurenschema toe te passen.

 

Versterk je communicatievaardigheden 

Omringd door idioten helpt je collega's, vrienden en familie beter te begrijpen. Je hoeft echt geen coach te zijn om Omringd door Idioten te kunnen lezen. En het werkt, probeer maar! Omringd door idioten van Thomas Erikson is een praktisch boek, dat je communicatievaardigheden kan versterken. Deze praktische, onderhoudende en humoristische bestseller (er zijn er al meer dan 600.000 wereldwijd van verkocht!) is een aanrader voor iedereen die zijn communiceren wil verbeteren.

Omringd door idioten boek

Een boek vol met praktische adviezen voor de verbetering van de communicatie op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Over de auteur

Thomas Erikson (Auteur)

Thomas Erikson uit Zweden is gedragsdeskundige, coach en auteur van diverse fictie- en non-fictieboeken. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft lezingen voor verschillende grote organisaties en bedrijven, zoals IKEA, Volvo, Microsoft, Coca-Cola en KIA Motors. Eerder verschenen bij HarperCollins Holland Omringd door idioten en Omringd door psychopaten.
Bekijk alles van Thomas Erikson

Specificaties

Auteur(s) Thomas Erikson, Wiveca Jongeneel
ISBN 9789402710236
Uitvoering Paperback
Uitgeverij HarperCollins Holland
Gewicht 400 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 20-12-2021
Afmeting 215 x 140 x 28 mm
Aantal bladzijdes 320

Anderen bekeken ook

Tien beinvloedingsvaardigheden
Jan Bijker, Roel Ottow
25,-
Actie is reactie
Bert van Dijk, Marie José Cremers
20,-