• Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven €20,-

Persoonlijk leiderschap

5 1 5
 • Opbrengst: stevig persoonlijk leiderschap
 • Voor iedere leidinggevende, beginnend of al met de nodige ervaring
 • De belangrijkste actuele inzichten en theorieën op een rij
Paperback
Gratis verzending
24,95
 • Vóór 23.00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven €20,-
E-book

Samenvatting

Word de leider die je je mensen gunt!

Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Die keer toen je ’s avonds uitgeput op de bank zat, met je handen in het haar na een onbevredigende teamvergadering. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap.
 
Wie ben je en waar sta je voor? Als mens en als leider? Deze vragen heb je niet van de ene op de andere dag beantwoord. En zelfs dan: persoonlijk leiderschap is nooit klaar. Want hoeveel ervaring je ook hebt: wat gisteren werkte, werkt morgen waarschijnlijk anders of niet. Waarschijnlijk spoor je je collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou. Maar hoe? En hoe doe je dat praktisch? Waar moet je beginnen en hoe maak je een selectie uit alles wat er over dit onderwerp geschreven is?
Hulp is onderweg. Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en best practices over persoonlijk leiderschap voor je op een rij en koppelt daaraan praktische handvatten die je direct in je eigen werk kunt toepassen. Je weet waar je sterk staat en waar je nog stappen kunt zetten. Een onbevredigende vergadering wordt een sterke bijeenkomst. En je weet hoe je je energiebalans kunt bewaken. Zo word je de leider die je wil zijn én die je jouw mensen gunt.

Wil je naast het boek meer verdieping?
Charlotte Staats heeft, in samenwerking met New Heroes, de leerreis Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld: 
Persoonlijk leiderschap begint met het kennen van jezelf. Je gaat in deze online leerreis onderzoeken waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Je denkt na over hoe je overkomt, je maakt een persoonlijkheidstest en je vraagt na hoe anderen jou zien. Pas als jij weet wat jouw kwaliteiten en krachten zijn, kun je deze bewust gaan inzetten. Zo hou je focus en stuur je jezelf.

© New Heroes is een zusterbedrijf van THEMA en ontwikkelt online trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met innovatieve en interactieve elementen maakt ons platform het leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar. Van e-learning naar e-doing!
Het boek zet je als leidinggevende met twee benen op de grond, en creëert door de scherpe vragen, bewuste reflectie en inzichten die je mee kan nemen in je dagelijks werk.
Renée Braken is bedrijfskundige en facilitair veranderkundig leidinggevende. Zij heeft ruime ervaring binnen de Rijksoverheid.

Over de auteur

Charlotte Staats

Charlotte Staats is een ervaren leiderschapstrainer en programmaleider van het Ambtelijk Professionaliteits Programma voor de topambtenaren van Nederland. 
Bekijk alles van Charlotte Staats

Reviews

Schrijf zelf een review
5 1 5

Praktisch hand-/werkboek

|
Er is al veel geschreven over persoonlijk leiderschap, maar ik vind het boek van Charlotte Staats van toegevoegde waarde. Het boek is meer dan alleen een beschrijving van theorie, Staats heeft ook aandacht voor de praktijk en krijgt het voor elkaar diverse modellen te benoemen / beschrijven en te vertalen naar de praktijk. Door de praktijkverhalen van de geïnterviewden wordt de beschreven theorie praktisch en toepasbaar. Door deze combinatie van theorie en praktijk leest het boek ook makkelijk en kun je er meteen mee aan de slag. Een aanrader! ...
Lees meer

Specificaties

 • Auteur(s)Charlotte Staats
 • ISBN9789462721586
 • UitvoeringPaperback
 • Gewicht701 gr
 • TaalNederlands
 • Verschijningsdatum10-12-2018
 • Afmetingen220 mm x 219 mm x 15 mm
 • UitgeverijUitgeverij Thema
 • Aantal bladzijdes180

Vaak samen gekocht

Persoonlijk leiderschap + De weg naar excellent leiderschap

Persoonlijk leiderschap + De weg naar excellent leiderschap

Prijs voor beide 50,90

Anderen bekeken ook

Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij