• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
30,-

Persoonlijk leiderschap

Voor de leider van nu

9789462721586
5 1 2 5
2 Recensie(s)
Word de leider die jij wilt zijn en die je je mensen gunt.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap
  • Opbrengst: stevig persoonlijk leiderschap
  • Voor iedere leidinggevende, beginnend of al met de nodige ervaring
  • De belangrijkste actuele inzichten en theorieën op een rij
Gratis verzending
EUR 30.00 9789462721586 30,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Word de leider die je je mensen gunt!

Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Die keer toen je ’s avonds uitgeput op de bank zat, met je handen in het haar na een onbevredigende teamvergadering. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap.
 
Wie ben je en waar sta je voor? Als mens en als leider? Deze vragen heb je niet van de ene op de andere dag beantwoord. En zelfs dan: persoonlijk leiderschap is nooit klaar. Want hoeveel ervaring je ook hebt: wat gisteren werkte, werkt morgen waarschijnlijk anders of niet. Waarschijnlijk spoor je je collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou. Maar hoe? En hoe doe je dat praktisch? Waar moet je beginnen en hoe maak je een selectie uit alles wat er over dit onderwerp geschreven is?
Hulp is onderweg. Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en best practices over persoonlijk leiderschap voor je op een rij en koppelt daaraan praktische handvatten die je direct in je eigen werk kunt toepassen. Je weet waar je sterk staat en waar je nog stappen kunt zetten. Een onbevredigende vergadering wordt een sterke bijeenkomst. En je weet hoe je je energiebalans kunt bewaken. Zo word je de leider die je wil zijn én die je jouw mensen gunt.

Wil je naast het boek meer verdieping?
Charlotte Staats heeft, in samenwerking met New Heroes, de leerreis Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld: 
Persoonlijk leiderschap begint met het kennen van jezelf. Je gaat in deze online leerreis onderzoeken waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Je denkt na over hoe je overkomt, je maakt een persoonlijkheidstest en je vraagt na hoe anderen jou zien. Pas als jij weet wat jouw kwaliteiten en krachten zijn, kun je deze bewust gaan inzetten. Zo hou je focus en stuur je jezelf.

© New Heroes is een zusterbedrijf van THEMA en ontwikkelt online trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met innovatieve en interactieve elementen maakt ons platform het leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar. Van e-learning naar e-doing!
'Het boek zet je als leidinggevende met twee benen op de grond, en creëert door de scherpe vragen, bewuste reflectie en inzichten die je mee kan nemen in je dagelijks werk.'
Renée Braken (bedrijfskundige en facilitair veranderkundig leidinggevende)

Over de auteur

Charlotte Staats (Auteur)

Charlotte Staats ontwerpt en begeleidt leiderschapstrajecten voor beginnend leidinggevenden, ervaren managers en topambtenaren bij de Rijksoverheid
Bekijk alles van Charlotte Staats

Specificaties

Auteur(s) Charlotte Staats
ISBN 9789462721586
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 685 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-12-2018
Afmeting 221 x 221 x 14 mm
Aantal bladzijdes 180

Anderen bekeken ook

Krachtige keuzes
Jessica van Wingerden, Janneke Schenning
25,-
De weg naar excellent leiderschap
Anja Hilgers, Charlotte Staats, Rianne de Klerk
28,-