• E-book, direct leverbaar
12,99

Persoonlijk leiderschap (E-book)

- Voor de leider van nu

9789462722231
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap
  • Opbrengst: stevig persoonlijk leiderschap
  • Voor iedere leidinggevende, beginnend of al met de nodige ervaring
  • De belangrijkste actuele inzichten en theorieën op een rij
E-book
EUR 12.99 9789462722231 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Word de leider die je je mensen gunt!


Dit is het boek dat je eerder had willen lezen. Die keer toen je ’s avonds uitgeput op de bank zat, met je handen in het haar na een onbevredigende teamvergadering. Want leidinggeven is soms zo eenvoudig niet. Hoe zorg je dat je team kan excelleren én houd je het voor jezelf ook nog een beetje leuk? Het antwoord op die vraag begint bij stevig persoonlijk leiderschap.
 
Wie ben je en waar sta je voor? Als mens en als leider? Deze vragen heb je niet van de ene op de andere dag beantwoord. En zelfs dan: persoonlijk leiderschap is nooit klaar. Want hoeveel ervaring je ook hebt: wat gisteren werkte, werkt morgen waarschijnlijk anders of niet. Waarschijnlijk spoor je je collega’s om zich te blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou. Maar hoe? En hoe doe je dat praktisch? Waar moet je beginnen en hoe maak je een selectie uit alles wat er over dit onderwerp geschreven is?
Hulp is onderweg. Charlotte Staats zet de belangrijkste actuele inzichten, theorieën en best practices over persoonlijk leiderschap voor je op een rij en koppelt daaraan praktische handvatten die je direct in je eigen werk kunt toepassen. Je weet waar je sterk staat en waar je nog stappen kunt zetten. Een onbevredigende vergadering wordt een sterke bijeenkomst. En je weet hoe je je energiebalans kunt bewaken. Zo word je de leider die je wil zijn én die je jouw mensen gunt.

Over de auteur

Charlotte Staats (Auteur)

Charlotte Staats ontwerpt en begeleidt leiderschapstrajecten voor beginnend leidinggevenden, ervaren managers en topambtenaren bij de Rijksoverheid
Bekijk alles van Charlotte Staats

Specificaties

Auteur(s) Charlotte Staats
ISBN 9789462722231
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 03-12-2019
Aantal bladzijdes 437