• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
32,-

Verbeteren van teams

9789058713377
Jan Schouten (Auteur), Anke Baak (Auteur), Wiebe Kamminga (Auteur)
Een complete gids voor het navigeren door de veranderende dynamiek van teams.
Onderwerp: Leiderschap, Teams & Samenwerken
  • Herziene en geactualiseerde editie van Thema-klassieker
  • Geen eenvoudige antwoorden, maar praktische oplossingen
  • Word een effectievere leider en begeleid je teams naar succes
Gratis verzending
EUR 32.00 9789058713377 32,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

De Thema-klassieker Verbeteren van teams is compleet herzien en geactualiseerd. Belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen die de laatste jaren het functioneren van teams en afdelingen hebben beïnvloed - dynamiek en complexiteit van organisaties, virtuele samenwerking, snellere besluitvorming en grotere aandacht voor sociale en culturele aspecten van het werk - zijn allemaal verwerkt in dit complete handboek.
 
Eén theorie over teamwerk die alles omvat en de werkelijkheid vanuit één gezichtspunt benadert, zul je in dit boek niet vinden; wij betwijfelen of die er überhaupt ooit zal komen. En je vindt in Verbeteren van teams dus ook geen kant-en-klare antwoorden op al uw vragen ... Waarom niet? Omdat het organiseren van en omgaan met mensen nu eenmaal grillig en weerbarstig, en elke keer weer anders is. En dat zal altijd zo blijven.

Nieuwe uitgangspunten om naar teams te kijken

Wat vind je dan wel in dit boek? Nieuwe gezichtspunten om naar teams te kijken. Invalshoeken waarmee je met teams, afdelingen en organisaties aan de slag kunt. Verbeteren van teams geeft je daarvoor stof tot nadenken en modellen om mee te werken. Onder andere met 'zoekplaatjes' willen we je stimuleren na te gaan welke factoren van invloed zijn op het functioneren van je team. Ook de beperkingen en risico's van teamwerk belichten we.

Over de auteur

Jan Schouten (Auteur)

Nadat hij de leiding over Schouten & Nelissen had overgedragen wijdde Jan Schouten zich aan zijn schrijverschap en het door hem opgerichte New Heroes, e-doing voor soft skills. In 2023 is Jan Schouten overleden.
Bekijk alles van Jan Schouten

Anke Baak (Auteur)

Anke Baak studeerde voorlichtingskunde en (organisatie)sociologie. Zij is directeur Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen. Zij adviseert bedrijven op het gebied van organisatieverandering, management development, performance management en cultuurverandering. Verder begeleidt zij managementteams bij samenwerkingsvraagstukken.

Wiebe Kamminga (Auteur)

Wiebe Kamminga was als trainer en organisatieadviseur verbonden aan Schouten & Nelissen in Zaltbommel. In zijn werk richtte hij zich vooral op verandering- en leerprocessen bij individuen en groepen in kennisorganisaties. Hij overleed volkomen onverwacht in februari 1997.

Specificaties

Auteur(s) Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
ISBN 9789058713377
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 397 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 22-12-2007
Afmeting 243 x 170 x 12 mm
Aantal bladzijdes 184

Anderen bekeken ook

Het boomhutgevoel
Petra Kuipers
25,-
Het grote beinvloedingsspel
Bert van Dijk, Fenno Moes
32,-