• E-book, direct leverbaar
12,99

Verbeteren van teams (E-book)

9789058717443
Jan Schouten (Auteur), Anke Baak (Auteur), Wiebe Kamminga (Auteur)
Herziene en geactualiseerde editie van Thema-klassieker.
Onderwerp: Leiderschap, Teams & Samenwerken
  • Herziene en geactualiseerde editie van Thema-klassieker
E-book
EUR 12.99 9789058717443 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

De Thema-klassieker Verbeteren van teams is compleet herzien en geactualiseerd. Belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen die de laatste jaren het functioneren van teams en afdelingen hebben beïnvloed - dynamiek en complexiteit van organisaties, virtuele samenwerking, snellere besluitvorming en grotere aandacht voor sociale en culturele aspecten van het werk - zijn allemaal verwerkt in dit complete handboek.
 
Eén theorie over teamwerk die alles omvat en de werkelijkheid vanuit één gezichtspunt benadert, zul je in dit boek niet vinden; wij betwijfelen of die er überhaupt ooit zal komen. En je vindt in Verbeteren van teams dus ook geen kant-en-klare antwoorden op al uw vragen ... Waarom niet? Omdat het organiseren van en omgaan met mensen nu eenmaal grillig en weerbarstig, en elke keer weer anders is. En dat zal altijd zo blijven.

Nieuwe uitgangspunten om naar teams te kijken

Wat vind je dan wel in dit boek? Nieuwe gezichtspunten om naar teams te kijken. Invalshoeken waarmee je met teams, afdelingen en organisaties aan de slag kunt. Verbeteren van teams geeft je daarvoor stof tot nadenken en modellen om mee te werken. Onder andere met 'zoekplaatjes' willen we je stimuleren na te gaan welke factoren van invloed zijn op het functioneren van je team. Ook de beperkingen en risico's van teamwerk belichten we.

Over de auteur

Jan Schouten (Auteur)

Sinds hij de leiding over Schouten & Nelissen heeft overgedragen wijdt Jan Schouten zich aan zijn schrijverschap en het door hem opgerichte New Heroes, edoing voor soft skills.
Bekijk alles van Jan Schouten

Anke Baak (Auteur)

Anke Baak studeerde voorlichtingskunde en (organisatie)sociologie. Zij is directeur Organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen. Zij adviseert bedrijven op het gebied van organisatieverandering, management development, performance management en cultuurverandering. Verder begeleidt zij managementteams bij samenwerkingsvraagstukken.

Wiebe Kamminga (Auteur)

Wiebe Kamminga was als trainer en organisatieadviseur verbonden aan Schouten & Nelissen in Zaltbommel. In zijn werk richtte hij zich vooral op verandering- en leerprocessen bij individuen en groepen in kennisorganisaties. Hij overleed volkomen onverwacht in februari 1997.

Specificaties

Auteur(s) Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
ISBN 9789058717443
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 31-05-2012

Anderen bekeken ook

Verbeteren van teams
Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
31,99
Verbeteren van teams
Jan Schouten, Anke Baak, Wiebe Kamminga
31,99