• Nu besteld, dinsdag in huis
17,50

Weg met wollig

Nooit meer heel veel woorden gebruiken, terwijl je eigenlijk niet precies weet wat je wil zeggen, en dat je dan maar door blijft praten omdat je je ongemakkelijk voelt

9789461264084
Esther van der Voort (Auteur), Huibert-Jan van Roest (Auteur)
Onderwerp: Communicatie & Presentatie
  • tijd om een schaapje te scheren!
EUR 17.50 9789461264084 17,50
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Heb jij ook zo'n hekel aan wollige verhalen? Word je moe van het holle geblaat van je collega's? Dan is het tijd om een schaapje te scheren. De advocaat, de manager, de ambtenaar: ze zijn soms amper te volgen. In Weg met wollig worden deze wollige schapen vakkundig geschoren. Lees hoe het niet moet, en hoe het beter kan.

 

Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest werkten jarenlang in de meest wollige omgevingen die je kunt bedenken. Esther was ambtenaar en Huibert-Jan advocaat. Ze ergerden zich kapot aan iedereen die heel veel woorden gebruikte om niks te zeggen. Ze troffen elkaar als stand-up comedians op het podium, waar ze leerden dat je alleen applaus krijgt als je helder spreekt. Sindsdien leren ze mensen hoe je dat doet.

 

'Sinds ik de tips uit dit boek gebruik snappen de mensen echt wat ik zeg. Nu geniet ik van spreken voor publiek.' - Willem Wolmans, onderzoeker Huibert-Jan van Roest richtte na acht jaar als advocaat het bedrijf sprekenvoorpubliek.nl op dat mensen leert om hun verhaal goed te vertellen.

 

Huibert-Jan geeft presentaties en heeft zijn eigen cabaretvoorstelling.

 

Esther van der Voort heeft jarenlang gewerkt voor de overheid, van gemeentes tot het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Esther werkt nu als spreektrainer en zelfstandig dagvoorzitter.

Over de auteur

Esther van der Voort (Auteur)


Huibert-Jan van Roest (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Esther van der Voort, Huibert-Jan van Roest
ISBN 9789461264084
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Haystack, Uitgeverij
Gewicht 239 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-10-2020
Afmeting 200 x 136 x 15 mm
Aantal bladzijdes 208