Aandacht, acceptatie en actie! (E-book)

de TriA© methode voor professionele begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling

9789492383433
E-book
EUR 14.50 9789492383433 14,50
  • Momenteel niet leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

De TriA© methode is er op gericht om gedrag daadwerkelijk direct 'om te draaien' en dus niet alleen op een effectieve manier het veranderproces in gang te zetten en zelfrealisatie te stimuleren. Uitgangspunten vormen de potentie en verlangens van de cliënt, waardoor tijdens een sessie al onmiddellijk een positieve mindset ontstaat en de cliënt meer vanuit zijn innerlijke kracht gaat acteren. Gebleken is dat toepassing in de natuur het effect versterkt en daarmee past deze aanpak in de groeiende 'groene trend' van professionele begeleiding.

Corrie biedt met dit boek een handleiding voor de professional om cliënten op een eenvoudige manier te begeleiden op de verschillende terreinen van hun leven. Deze methode werd reeds succesvol ingezet bij onder andere burn-out, depressie, verlieservaringen en werkgerelateerde vraagstukken. In het boek zijn praktijkvoorbeelden, oefeningen en het volledige stappenplan opgenomen die helpen om als professional direct aan de slag te gaan.

Het grote voordeel van het werken met de TriA© methode is dat met minder inspanning, sneller de kern wordt bereikt en er dus effectievere sessies worden gerealiseerd. De coaches zijn enorm enthousiast over hoe snel er sprake is van transformatie bij cliënten. Voor welke manier van begeleiden kies jij?


OVER DE AUTEUR
Corrie Reijngoud begeleidt als opleider, trainer en NLP Mastercoach sinds 2004 velen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en wensen. In 2008 ontwikkelde zij de op de positieve psychologie gebaseerde TriA© methode - Aandacht, Acceptatie en Actie - en sindsdien wordt deze door haar en anderen ingezet. Door verdere ontwikkeling en zeven jaar praktijkervaring met deze methode is er een kwalitatief sterke coachingsaanpak ontstaan. Vanuit haar organisatie TriA© Coaching en Training, verzorgt zij opleidingen, trainingen en coachingsessies waarbij de TriA© methode de basis is.

'De TriA© methode biedt zelfs een ervaren coach tools voor een nieuwe en effectieve benadering van coachvragen.'
Petra Langezaal, coach/trainer Clickk Coaching & Training

Over de auteur

Corrie Reijngoud (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Corrie Reijngoud
ISBN 9789492383433
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Expertboek
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-10-2019