Aanstekelijk veranderen (E-book)

sturen zonder te dwingen

9789047009719
Jeroen Busscher (Auteur)
Onderwerp: Leiderschap
E-book
EUR 9.99 9789047009719 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Jeroen Busscher, bekend van populaire seminars en bestsellers als Pimp je afdeling en Turbomanagement, biedt in zijn nieuwe boek Aanstekelijk veranderen een frisse kijk op leidinggeven in organisaties waar veranderen het nieuwe normaal is. Onmisbaar voor de manager van de eenentwintigste eeuw.

Het lijkt wel of je tegenwoordig geen leiding meer mág geven. Als manager voel je je al snel een bemoeial. Toch vragen de steeds wispelturiger omstandigheden dat medewerkers voortdurend veranderen. Wat moet je dan wél doen? Hoe zorg je ervoor dat hedendaagse professionals zich blijven ontwikkelen en dat vernieuwing gestalte krijgt?
Door ervoor te zorgen dat gewenst gedrag aanstekelijk wordt en zich als een virus door de organisatie verspreidt. Jeroen Busscher toont ons hoe dat moet.

Over de auteur

Jeroen Busscher (Auteur)

Jeroen Busscher is consultant cultuurverandering, doceert creatieve processen aan de HKU. Hij publiceert onder meer in de Volkskrant. Hij begon als beeldend kunstenaar en theatermaker en gaf daarna tien jaar lang leiding aan Malgil, het bekende, prijswinnende adviesbureau voor organisatiecultuur.

Specificaties

Auteur(s) Jeroen Busscher
ISBN 9789047009719
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 28-12-2016
Aantal bladzijdes 120