Als je dit leest ben ik er nog (E-book)

hoe ga je om met een levensverwachting van twee jaar?

9789402306514
E-book
EUR 11.99 9789402306514 11,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Het is dinsdag 25 juni, mijn leven tot nu eindigt hier. Het stokt, stolt en blijft roerloos achter als een versteende laag in mijn arme lichaam. Maar mijn wil beveelt mijn benen mij verder te dragen, te brengen naar een onzekere toekomst. Zo wandelen we dit limbo binnen, het grensgebied tussen vroeger en later. Niemandsland.


Jette Vonk (33) is in de bloei van haar leven als ze te horen krijgt dat ze uitgezaaide borstkanker heeft. In eerste instantie wordt ze overspoeld door paniek. Hoe ga je om met een levensverwachting van twee jaar? En hoe is het om te leven in ‘geleende tijd’? Samen met haar man en haar driejarige zoontje zoekt ze de grenzen op van het geluk, dat soms diep verscholen lijkt te zitten, maar dan weer in volle kracht aanwezig is. In Als je dit leest ben ik er nog laat Jette zien dat het leven veel meer kan zijn dan slechts een diagnose.


Over de auteur

Jette Vonk (Auteur)

Juliët Jonkers (Redacteur)

Specificaties

Auteur(s) Jette Vonk, Juliët Jonkers
ISBN 9789402306514
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Meulenhoff Boekerij B.V.
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 02-03-2016
Aantal bladzijdes 69